![]() |
Acients hunt 45 ms :)
Taki krótki filmik o acientach troche waste ale exp może być(nie wiem dlaczego zajmuje aż 1,5mb :<)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/36231 Pozdro. Edit. *Down Tak raz na 12bp mf miałem 20k kasy ale był wolniejszy resp i nie wychodziły mi po 2 na raz :) |
Nie żebym sie czepiał ale celownik masz do bani xDD
Cytuj:
a co do expa to nawet nice xD przy wiekszym szcześciu to nawet waste by chyba nie było ? ;> |
kolega Cię " sprzedał " haha ;]
22:16 Boon ot'Okce [19]: ej a ty masz innego bota niz etgo co mi dales |
a mi sie przyda ten filmik, dzieki wielkie ;]
|
Cytuj:
*Up Nie ma za co ;) |
Cytuj:
A twoj klega wyraznie napisal "bot". Nazywajmy rzeczy po imieniu :) |
O moje ulubione miejsce :D
Expie teraz tylko tam :) Moim 54 Ed... wczesniej waste nie mialem teraz czasami mam tak po 2-3k bo lece na strongach i chyba wroce do zwykłych. Jest jeden minus, łatwo paść ;] Wystarczą 3 na klatke kazdy paralizuje i jest jednym słowem Chujnia :) Pozdro |
Cytuj:
|
Filmik spoko też tam będę expić !!
P.S KOLEGE MASZ SPOKO 10:08 Boon ot'Okce [19]: ej a ty masz innego bota niz etgo co mi dales ^^ Gl |
Lol2
Qurde ale wy macie tu tematy, a ortografia to wogulę X(:evul:
---------------------------------------------------------------------- Kto mnie lubi??Kto mnie kocha??Kto??Why?? |
Ja tez tam expie jest rox czasami waste czasami + co chwila zbieram z bp p armow i juz jest 8k polecam miejscowke
|
git
Czekałem długo na coś takiego.
|
Dla mnie nadal to jest nie do pomyślenia że visy są na odległość, to diametralnie zmienia waste u sorc/druid ;/ kiedyś człowiek musiał męczyć te asy z visem stojąc w miejscu a o hunceniu ich na takim lvlu nie było mowy. Z update na update tibia robi się coraz bardziej gówniana
|
*Kubusia
"ić se stontbo tfoja ortografja terz nje jest fspaniaua ok??" *Budy~ Ta masz racje, wystarczy biegać w kółko i naciskać hot'a i exp leci. Mi to nie przeszkadza :] ale jest to bez sensu :< Dzięki za pozytywne komenty <3 |
NIe mozliwe ze wychodzicie na waste...ja z nich wychodze po 10k+ na plusie o.O.Kocham ten update :)B)
|
*Duri~
Mam waste ponieważ resp był szybki ;o wychodziły mi po 2 asy a w 36 min wbiłem 70k exp~ około, choć zdarzały się sytuacje, że wynosiłem po 10-15k na+. :)) Edit *Down Masz racje, źle policzyłem moja wina :(, sory ;o. Co do tego, że acienty są niebezpieczne to prawda Jan 12 2008, 18:45:27 CET Died at Level 44 by an ancient scarab - 4 mi wyskoczyły ale w innym cave ;d gdyby nie paraliż to bym przeżył. |
Cytuj:
Miejscowka jest srednia, osobiscie wole duzy resp przy dragach, albo ten przy stone tombie jesli jest szybki resp. Swoja droga... trudno miec na anckach waste.... . Mi przy normalnym graniu schodzi 6bp normalnych mf + bp gfb na jakies 140k expa w godzine 15- godzine 20 minut. Lot z samej kasy ~12k plus kamyki srednio bp p armow i jakies itemki do rashida. Przewaznie jestem od 10-15k + z kazdego wypadu. Ancki sa fajne ale potrafia byc niebezpieczne, nie raz widzialem jak 60+ ms padal na strzala od 2 anckow. Tak wiec trzeba uwazac, zwlaszcza na duzym respie... zdazalo mi sie przez pomylke lurnac 5-7 naraz :evul: a wtedy bywa roznie.... |
Hmm z tego co widzę to dobry tam exp. Filmik zaraz ściągne lecz mam jedno pytanko. Czy dałbym radę tam expić 49ed? Jakie runki wziąść?
Z góry thx |
NO jak 45ed daje rade to ty też powinieneś :P weź troszkę GFB
|
@up
tyle że autor to sorc:] @a dałbym tam rade knightem z dobrymi skillami taki sam lvl?? @spoko filmik,fajna miejscowka,tylko sie zastanawiam czemu daramanian axe nie wzieles przeciez to 1k u Rashida jak nie uciezysz t w lootbagu ciagnij |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |