![]() |
PK on Antica! H lvl'e padaja.
Super pk :) najlepszy film jaki oglądałem akcja na wysokim poziomie.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36131 |
Wyjebany film. Ostatnio rzeczywiscie lepszego nie bylo ; o
|
Ładny filmik, polecam :D
|
Hahaha, co to było, niszczyli każdą 100+ lvl postać jaką chcieli. Dla mnie wzór PK :D
|
Świetne akcje, knighci nie wyrabiaja w trapach wogóle po zimowym update. jednak dodaje to grze realizmu, nie rozumiem dlaczego ktos ma sspokojnie sie leczyc, podczas gdy bije go 6+ osob. Ogólnie filmik naprawde warty obejrzenia.
|
Podobała mi się akcja na Dwarf Brigde ;d:D
|
Cytuj:
|
Filmik jest świetny, zabijali kogo chcieli, doskonale zaplanowane akcje które prawie zawsze kończyły się śmiercią atakowanego. Film warty obejrzenia (polecam).
|
Nom coś fajnego i fajne trapy:P
Myślałem że ten co nagrywał im ucieknie no ale cóż, jakby się zaszyli na jakimś d lair może dłużej by wytrzymali |
Haaahaaa!!! Pikne fragi :) Super ich bloczyli, jeszcze lepiej łatali ! Osoba, która to nagrywała ładnie się broniła, padła bo ludzie co go lali byli w liczebnej przewadze :]
Jeden z lepszych filmów jakie widziałem związane z Tibią :D 8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyjebiaszcze ;D
|
Cytuj:
|
Tak bo my mamy najlepsze pvp ;[;[
|
@up:
To zacznijcie :) ale i tak nie przebijecie tego filmu :) @topic: Knight po upie po prostu nie ma szans :) |
@up
To chyba niedobrze co.? Btw, po update'cie knight jest do dupy i w pvp i pvm.. Why.? Nie wiem co znów stworzył Cipsoft, ale widzę, że powracają do swojej starej gry "Jak najlepiej udupic Rycerzyka". |
Dobry film, piękna akcja... Na końcu mogli sie trzymać razem i uciekać np. na hellgate, może by przeżyli.
/Down : w sumie i nie zabili, ale dla takiego 15 kiny spod carlin ten 100 lvl to jest dużo ;) |
H-lvlu nie zabiliscie ani jednego .
|
calkiem przyzwoite akcje
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |