![]() |
Exp na barbarzyńcach.
Witam.
Chciałbym zadawać Wam pytanie dotyczące expienia na barbarzyńcach (jak w temacie), a mianowicie, czy na 60 lvlu z heroic axe (44 atk. - jednoręczny)/vampire shield, skillem axe (już wtedy 81) i możliwymi axe ringami dam radę expić na barbarzyńcach. Chodzi mi o odpowiedzi na pytania: 1. Który obóz wybrać? 2. Jak z lootem i stratami w HP potionach? 3. Ile mniej więcej expa na godzinę wyciągne? Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć, bo być może jest, a ja tylko nie umiem znaleść mapy respawnu barbarzyńców we wszystkich trzech obozach z opisami miejsc w tych obozach - gdzie, w jakiej liczbie i jakich barbarzyńców się respi. PS. Z góry dzięki za odpowiedź. PS2. Podobnego tematu nie znalazłem, a zależy mi głównie na tych mapkach. |
Ja tam expie od 58 lvla z gorszymi skillami na dużym campie. Nigdy nie miałem waste.
Zawsze z 10-15k na plus wychodze. Exp zależy od ludzi i respu bo ostatniej nocy przy zero ludziach miałem 30k/h a normalnie w dzień tak po 40 mam z 1-2 osobami jeszcze. Jednym słowem idź i nie bój żaby xd |
Dzięki za odpowiedź. 40k expa/h to sporo, powiedzmy, że 2 razy więcej niż obecnie wbijam ;p a to z tego powodu, że expie pod Mount Stermun na umarlakach i już mi brzydną powoli, bo siedzę na nich od 44 lvlu. Przyda się coś innego, a co do kasy, to widzę, że podobnie jak teraz, czyli dość nieźle.
Powiedz mi tylko jeszcze, jak to jest z tym mailbox? Podobno nie ma nigdzie w pobliżu i cały loot trzeba tachać do miasta? |
Cytuj:
Albo rzucasz baga na skraju lodowca zupelnie na prawo w strone miasta, mozna podejsc potem z miasta na skraj lodu i zabrac baga do depotu lub wyslac parcela. |
Ano jest skrzynka, tylko trzeba się wysilić i poszukać.
A tak wo gule to na barbarzyńcach można expić (jak sie umie grać) już od 35IvI |
Jak nie ma jak jest mailbox po tym update zrobili napewno 1 tam wiecej nie wiem tam jak sie dzie na maly camp jest. A co do lota i expa to expie tam tylko jak nie mam kasy lepszy exp na stone tombie za tp albo dragi chociaz na twoim lvl jeszcze moze byc waste.
|
A jakie mapki potrzebujesz?;p Mailbox jest jak od wejscia bedziesz sie kierował w dół ofc need postman ;p
|
Skrzynka jest po drodze,w miejscu gdzie mija się Frost Trolle.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |