![]() |
UH, HP czy MP? Czego używać?
Witam
Mam taki problem ponieważ mam 30 lvl knighta z 4mlvl. 1. Czy opłaci się na tym lvl używać uh zamiast hp? 2. Ile średnio na tym lvl uhne śię a ile ulecze używając hp? 3. Czy opłaci się używać mp i robić exura? 4. Co najlepiej wybrać? Pozdrawiam |
mp i exura tylko reszta strata kasy
|
Cytuj:
PozrdoB) |
A ja podsumuje:
UH - 100~ hp LP - 150~ hp MF - 100~ hp O uhach mozna zapomniec... Najlepiej jest nosic i lp i mf... Na slabszych potworkach mozna leczyc sie sama exura (raz na jakis czas uzywajac mf), zas na silniejszych najlepsze sa lp, gdyz nimi najszybciej sie wyleczysz. Mozna sie takze bawic w jednoczesne uzywanie uha i potiona, ale raczej to nie ma sensu... |
Na mojego palka to uhy juz by nie byly chyba takie złe jakbym sobie sam je robił?
|
1. Potiony ;)
2.Uleczysz sie za 150 ,a uhniesz nie wiem ,zależy od m lvla 3. Wpadnie Ci m lvl 4nie wiem |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic 1. Nie 2. Kalkulatory, wszelkiego rodzaju 3. Tak, leci Ci mlvl 4. To zalezy od Ciebie , Twoja postac, Ty nia grasz |
Cytuj:
|
Cytuj:
topic@ mf+exura i tak ciągle nawet jak będziesz miał pacca i exane mort to tez mf+exura, chyba ze będziesz potrzebował na szybko trochę więcej hp to exana mort |
Cytuj:
Manasy & Exura/Exana Mort + Life Potion. UHy przydają się tylko dla profesji magicznych na wara. Ew dla sioherów, żeby nie wastować many na swoje potrzeby : x @Down Źle to napisał 'nie ma'. No ale rodziny się nie wybiera. |
Cytuj:
|
Czytałem tylko 2 pierwsze odp i ktos twierdzi ze najbardziej oplaca sie uzywac health potionow
tak zgadza sie jezeli mowimy o przeliczniku na kase ale uzywanie mana potionow jest bardzo dobrym pomyslem bo inaczej na knighcie mlvl nie zrobisz nigdy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |