![]() |
Tibia Calculator
Witam
Jakis czas temu napisalem programik TibiaCalc. Oblicza sile czarow, ataku, mane na lvl, ilosc expa i tym podobne rzeczy... Oczywiscie umieszczenie go tutaj jest prawie niemozliwe bo wszyscy od razu krzycza ze to trojan albo cos (nie mowiac o innych dzieciach neostarady) Wiec podaje tutaj linka do mojej strony na ktorej jest dostepny do sciagniecia gotowy kalkulator. www.tibiacalc.prv.pl Ale jako dowod dla niedowiarkow, umiescilem filmik gdzie jest pokazany kod zrodlowy (uwazni moga sobie go przepisac z filmu i sami skompilowac), pokazany jest proces kompilacji, oraz moment uploadu pliku na serwer. Na filmie jest pokazana data pliku na serwerze, wiec jak bedziecie sciagac, to sprawdzcie sobie, ze sciagany plik bedzie mial ta sama date jak ten na filmie. A jako ze na filmie jest pokazany kod zrodlowy, to pewnie jakis znawca bedzie mogl potwierdzic to, ze program nie jest niczym zainfekowany... Wiec tutaj macie link do filmiku na Youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZoLCNbp-zto ale jako ze jakosc jest dosc slaba, macie tutaj link do pliku avi na ftp: www.republika.pl/zastepcze/film_tibia.avi Wiec czekam na komentarze Pozdrawiam |
I z tejże okazji zalozyles nowe konto na forum?
nie dzieki, ale nie skorzystam, innym tez nie radze ^^ PS. Zobaczymy co Dwim powie ^^ |
jak zobaczysz konto juz jest zalozone od ponad tygodnia... po prostu nigdy nie potrzebowalem nic tutaj napisac... a przeciez przez youtube nie idzie haknac ;p
poczekaj na opinie kogos kto sie zna na programowaniu... |
@edit
Wygląda mi na to,że plik jest czysty ;] Ale mimo wszystko radze zachować ostrożność |
No a nie mowilem ? :) czekam na komentarze co do samego dzialania programu... bo wydaje mi sie ze cos CAP dla Sorca zle oblicza...
|
Ok.
Włączyłem Calculator i działa. Nie dodało mi żadnego wpisu do rejestru,czyli powinno być Git:p |
Hehe :D
To teraz czekam tylko na komentarze i opinie. Pozdrawiam |
Delphi fuuuu:P Kalkulator fajny:]
Ja sobie napisalem sam:P ale w C++:] narazie tylko konsolowe:/ |
To może ja odpowiem ;) Otóż program jest w 100% czysty, nie jest Invaderem, trojanem itp. Oczywiście nie mam zaufania do kolegi więc radzę uważać aby plik nie został podmieniony, będę na bieżąco odwiedzał stronę kolegi i sprawdzał programik ;-) :cygaro:
Ps.Lepiej gdzieś go wrzuć wtedy każdy będzie wiedział czy plik jest podmieniony ;-) Jeżeli chcesz mogę zrobić dla ciebie tzw 'layout' czyli wygląd programu, przyciski itp w razie co napisz do mnie prywatną wiadomość. @down a co tutaj ma czas do tego? sprawdziłem czyste..... no jak za parę dni podmieni plik i w nim będzie wirus mnie nie osądzać o to... |
Cytuj:
jak chcesz zeby to znalazlo szersza publike napisz do admina |
Cytuj:
Skontaktuj się z adminami |
Programik jest narazie w wersji ze tak powiem wczesno-public... Zniechecilem sie troche na poczatku proba publikacji go. Teraz jednak jak juz jest jakies zainteresowanie, moge zaczac nad nim pracowac lepiej. Jak dopracuje wszystkie opcje, to porozmawiamy nad tym layoutem Falcrum.
Pozdro |
Wez tego keyloggera ok?Nie radzę ściągać !
|
@Up
Pisałem wyżej, że plik jest czysty prawda? Plik ściągałem dzisiaj o 11:00 jest czysty, ale w każdej chwili on może go podmienić wiec.... |
Ask_or nie wypowiadaj sie na tematy na ktore nie masz pojecia. Masz niepotrzebny komentarz? to zachowaj go dla siebie ok?
Na jakiej podstawie twierdzisz ze to jest keylogger? masz jakis dowod? NIE? To spie*****j. Tacy ludzie jak ty mnie dobijaja. Nie kaze ci tego sciagac. |
Moim zdaniem keylogger. Zauważyliście, że wszystkie konta które bronią tego pliku zostały stworzone 03.01.08?
|
brakuje czarow
od druida,sorc'a,pala (nie chce mi sie ich wymieniac) i po co to daje juz hity lepiej jakby robilo hity od do (np."od 100 do 200,,) ale poza tym nie widze nic zlego pozdro |
Cytuj:
Pozdro Cytuj:
|
To skoro zostalo potwierdzone przez kogos kompetentnego uzytecznosc programu, to czy jakis admin moglby zrobic rehost tego programiku i jakos go bardziej upublicznic?
|
Plik czysty, ale wartości mi się coś nie zgadzają... ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |