![]() |
Motio Family - Rekrutacja
Witam,
<too_old_to_be_true> |
Jestem jak najbardziej za... Po tych wszystkich hackach , wojnach , fragach jakich doświadczyłem , jestem chętny zacząć gdzieś od nowa...
Gram dziennie z 6-7 h... W weekendy po 11 nawet.. Znam Polska wymowa xP :baby: Można prosić o gg???? Ponieważ widzę że lvlem nie grzeszysz ^^ Pozdro :P // My GG : 4018782 EloSiK :baby: |
Odświeżam.
<too_old_to_be_true> |
Być może bym dołączył ale mam kilka pytań :
Czy w przyszłości powstanie gildia? Czy rodzinka będzie na świecie pvp? Ile wynosi maksymalna ilość ludzi w rodzinie? |
Cytuj:
|
hmmmm moze bym sie skusil ale musze sie jeszcze zastanowic czy warto jest zaczynac gre od nowa a jezeli zaczynalbym pewnie chcialbym knighta ale do niego potrzebowalbym tez summiennego towazysza treningu.zobacze moze jak ktos by byl chetny posiedziec kilka dziesiat godzin na skilowaniu ze mna to dolacze do was ;]
|
<too_old_to_be_true>
|
hehe nie chodzilo mi o to co napisałeś "pomoge wam ale zwroccie mi moje 3 manasy" tylko poprostu chcialem sie bardziej zapytac niz zaszantazowac :P aha i mam jeszcze jedno pytanko czemu akurat ten server?moze jakies glosowanie czy cus?
|
<too_old_to_be_true>
|
hehe bralem juz raz udzial w czyms takim :P no dobra sprobojemy.
zrobie sobie palka -.^ nick jeszcze nie wiem za bardzo ale jak tylko cos wymysle to dam znac.Moim zdaniem powinna byc jeszcze wsrod nas "selekcja" do pewnego wieku np. 15 lat bo wtedy chyba juz czlowiekowi olej do glowy powoli wchodzi a nie zachowuje sie jak 10 letnie dziecko neo, takie moje skromne zdanie _/ |
<too_old_to_be_true>
|
Elo,
Średnie zaludnienie Servera? Czy Da się expić wieczorami? Są jakieś wojny? |
Cytuj:
1) Nie spotkałem się z kolejkami. 2)Wieczorami że tak powiem nie ma nikogo(b. małe zaludnienie). <too_old_to_be_true> |
zachecam ! :D tez nie wiedzialem czy sie zdecydowac ale jednak skusilem sie :D Xenera bardzo fajny server Savi i Diaboli sa bardzo spoko wiec dolacz do nas ! ^^
|
Zachęcam serdecznie powstało już forum ;-)
|
Odświeżam :p
Mamy już 4 członków ;-) |
@Topic:
Dołanczam sie!!111 oneoneone!! xD takie nudy na tej neranie ;/ Mój nick: Azzod Motio |
Wchodze w TO !
Feflan Motio Here ;) |
Hej, dołączam ;) mój nick to Hektor Motio
btw. Zalogowałem się i zostałem przywitany : "Bogis Man: you family fuck" :P chyba podpadł mu ktoś. |
<too_old_to_be_true>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |