Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zjawisko polskiej wsi w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16182)

Midarth 05-11-2004 18:44

Zjawisko polskiej wsi w Tibii (update) ;)

http://www.members.lycos.co.uk/midarth/wies.JPG

No cóż, aż szkoda ko"ń"mentować...

http://www.members.lycos.co.uk/midarth/powerranger.JPG

Tego już znieść nie mogłem... ;)

fil0nson 05-11-2004 19:09

A ja to jednak skomeńtuje !!! :D Bardzo się uśmiałem powiedz tylko, czy to jest autentyczne. [GOGOGO Powerrangers... buahahahahhahahahahah] :D :D

Adaras 05-11-2004 19:16

Ale suchar rotfl +P

Kenixia 05-11-2004 19:36

Lol

no wiecie ja osobiscie tez sie w to keidys bawialm ale napraqwde sprobujcie to jest dobre na zabicie nudy xD

Racon 05-11-2004 19:49

Ja tez tak sie bawilem tylko ze my pk zabijali

Magnus Da'Mort 05-11-2004 20:50

Hahahaha

Wiem ze to jest zaj***ste :D wkoncu to ja bylem przywodca. Szkoda ze nie ma skreenow jak w Carlin byliśmy :D o co tam sie dzialo :D

Zagan 05-11-2004 20:51

Haha, widze , że ktoś dał ss z mojej rodzimej Elysii :) . Paru kolesi znam osobiście :p .

Viperiusz 06-11-2004 11:57

to sie nazywa numer!Nie ma to jak transformacja:P

GumbaS 06-11-2004 16:33

noob

Zagan ale z ciebie nób
do mnie do klasy chodzi elivines( na pewno ci cos to mowi) znam go na rl z 8 lat i sie nie chwale....

Magus 06-11-2004 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magnus Da'Mort
Wiem ze to jest zaj***ste :D wkoncu to ja bylem przywodca. Szkoda ze nie ma skreenow jak w Carlin byliśmy :D o co tam sie dzialo :D

IMHO to jest zalosne, obciachowe i kretynskie a nie za***iste.
Cytuj:

to jest dobre na zabicie nudy
Czy gra sama w sobie nie jest dla zabicia nudy? No chyba ze dla Was, tak jak na polaczkow przystalo gra ogranicza sie do stania pod depo i gadania o glupotach.

Gimlos 06-11-2004 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GumbaS
Zagan ale z ciebie nób
do mnie do klasy chodzi elivines( na pewno ci cos to mowi) znam go na rl z 8 lat i sie nie chwale....

a co teraz zrobiles?
Poza nie widze w poscie zagana nic czym by sie chwalil :)

kaczi 06-11-2004 21:45

Wkoncu cos z mojej ukochanej Elysi! tak trzymac!

Pokame 07-11-2004 07:53

No nic nie chce od nich... wyganim ich tylko to moge powiedziec :P

Klatus 07-11-2004 08:07

Heh... :P a to dobre było.
Nie ma to jak Elysia :]

olmk 07-11-2004 09:15

O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie
,,Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba

moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja!!!!!!!!!!?????????

reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach

ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!!

PiXik 07-11-2004 13:06

Lolll dobre ;)tylko jak wyskoczycie z pokemonami to już przesadzicieps.pikapika rotfl lolllllll

Magus 07-11-2004 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olmk
O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie. Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja? reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!!

Bla, bla, bla. Moj wiek masz pod avatarem a poza tym nie musze byc modkiem by moc wyrazac swoje zdanie. Kazdy user ma to prawo czy to sie komus podoba czy nie. A zresztą co sie tak obruszyłeś, prawda w oczy kole?

Dr.Unknown 07-11-2004 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
Bla, bla, bla. Moj wiek masz pod avatarem a poza tym nie musze byc modkiem by moc wyrazac swoje zdanie. Kazdy user ma to prawo czy to sie komus podoba czy nie. A zresztą co sie tak obruszyłeś, prawda w oczy kole?

Wolność słowa, po to jest forum, aby dyskutować i Każdy, nie zależnie od wieku i statusu na forum ma prawo wyrazić swoje poglądy, o ile nie godzą one w cudzą godność i przekonania(np. religijne).

Aragorn 07-11-2004 20:49

Fajne.Lol muahaha gildia power rangers =p.A co ma wies do power rangers :p?
Cytuj:

Go go power rangers
xD.

Dan the Automator 07-11-2004 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olmk
O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie
,,Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba

moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja!!!!!!!!!!?????????

reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach

ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!!

...kiedy to akurat jest żałosne ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48.