![]() |
Zjawisko polskiej wsi w Tibii (update) ;)
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/wies.JPG
No cóż, aż szkoda ko"ń"mentować... http://www.members.lycos.co.uk/midarth/powerranger.JPG Tego już znieść nie mogłem... ;) |
A ja to jednak skomeńtuje !!! :D Bardzo się uśmiałem powiedz tylko, czy to jest autentyczne. [GOGOGO Powerrangers... buahahahahhahahahahah] :D :D
|
Ale suchar rotfl +P
|
Lol
no wiecie ja osobiscie tez sie w to keidys bawialm ale napraqwde sprobujcie to jest dobre na zabicie nudy xD
|
Ja tez tak sie bawilem tylko ze my pk zabijali
|
Hahahaha
Wiem ze to jest zaj***ste :D wkoncu to ja bylem przywodca. Szkoda ze nie ma skreenow jak w Carlin byliśmy :D o co tam sie dzialo :D
|
Haha, widze , że ktoś dał ss z mojej rodzimej Elysii :) . Paru kolesi znam osobiście :p .
|
to sie nazywa numer!Nie ma to jak transformacja:P
|
noob
Zagan ale z ciebie nób
do mnie do klasy chodzi elivines( na pewno ci cos to mowi) znam go na rl z 8 lat i sie nie chwale.... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza nie widze w poscie zagana nic czym by sie chwalil :) |
Wkoncu cos z mojej ukochanej Elysi! tak trzymac!
|
No nic nie chce od nich... wyganim ich tylko to moge powiedziec :P
|
Heh... :P a to dobre było.
Nie ma to jak Elysia :] |
O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie
,,Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja!!!!!!!!!!????????? reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!! |
Lolll dobre ;)tylko jak wyskoczycie z pokemonami to już przesadzicieps.pikapika rotfl lolllllll
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajne.Lol muahaha gildia power rangers =p.A co ma wies do power rangers :p?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |