![]() |
40ek wastuje na Nargorze
Jak w temacie.
Proszę tylko, nie piszcie "w miejscu xxx miałbys o xxx więcej expa i o xxx więcej lootu" Zdravim http://rapidshare.de/files/38326426/40eknargor.rec.html @down Zapewne bardziej by się to oplacało przy tym up-down. |
Film bardzo mi się podobał ;)
btw. nie lepiej by było expic z bs(lub inna broń 1-ręczna)+demonka (lub inna tarcza) ? Pytam, bo sam mam zamiar niedługo wybrać się na piraty :p |
No nieĽle, też muszę się wybrać się swoim knightem, tylko nie wiiem czy to będzie opłacalne.
Jest waste jest zabawa ; ) Pozdrawiam Cery. |
nie bylo az tak zle, mnie sie podobalo;)
|
ehh.ja tam expie rp od 50 lvl i uzylem 3 mf przy wykonywaniu questa na outfit. expiac tam wynosze kase rzadko cos z loota XD
|
Cytuj:
Filmik może być, grunt by się dobrze bawić a nie srać w porty waste, mały exp czy o inne "zmartwienia". |
Też chciałem tam poexpić, ktorego questa trzeba wykonaći do którego momentu, żeby mieć dostęp do piratów? Prosze tylko o nazwe.
|
najs
film fajny ja moim kina expilem tam na 62 lvl mialem waste jakies 1k na hunta blisko godziny bilem z mystic blade + medusa shield niekiedy sie oplaca bo leca itemki eye,hooki itd. wiec polecam sie tam kiedys wybrac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |