![]() |
Enneagram,test psychologiczny.
Pewnie ktoś już z was to widział,ale co mi tam.
http://www.enneagram.pl/ Ten test określa naszą osobowość, zdolność komunikowania się z innymi itp. Bardzo ciekawy,nie powiem,bo w moim przypadku określił osobowość w 95% ;o Mój wynik to :5w4 A jakie są wasze? = p Tylko rozwiązujcie szczerze = P @Edit,Down: Ukryty tekst:
Wiem,że długie,ale to jest twój opis. Klikasz na napis "2-Dawca"w kolumnie "Opisy Typów" i masz szerzej opisane. |
nie czaje testu 2w1 co to niby te 2w1 ?
edit aa dzięki ^^ |
4w5 włóczęga, przesrane
|
Test określił moją osobowość w tak zajebi**ym stopniu, że stanowczo mogę stwierdzić, że jestem 69w93 xU
|
4w3 "Arystokrata" :o
Dziwna ranka, ale opis w duzej mierze sie zgadza. |
5w4. "Obrazoburca"
|
5w4 Witajcie w klubie. xd
|
7w8 :-). -znaki-
|
Czysta dziewiątka. Test ssie, idę się zastrzelić.
|
9w1, "Marzyciel"... jestem jak Walt Disney! Ale za miesiąc pewni co innego by mi wyszło.:P
Spora część tego wszystkiego, przyznać muszę, zgadza się. :> |
1w2 - "Adwokat"
;< |
7w8
Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań. Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska. Słynne siódemki ze skrzydłem osiem: Jack Nicholson, Anthony Quinn, Michael Caine, Clark Gable, Barbra Streisand, Joan Collins. |
9w1 :) Marzyciel :P:P
|
7w8
Ukryty tekst:
|
4- indywidualista
Ukryty tekst:
Podobnie jak: Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Allan Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman. |
1w... chyba 9, wczoraj robiłem. Coś tam obok adwokata, momentami się zgadza.
|
4w5, zaskakująca ilość zgodności.
|
6w7 - "Kumpel"
Ukryty tekst:
|
A mi wyszło
Twój typ to : (nie wszystkie odpowiedzi są zaznaczone) Nie jestem do końca pewny, ale to chyba znaczy, że jestem fajny. |
7w6
Ukryty tekst:
No ciekawe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |