Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nova (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161911)

wrogonastawiony 18-01-2008 12:05

Nova

Ostatnio dzieje sie tam conieco a ja nie wiem zabardzo o co biega ;p
Więc tak... wydawalo sie ze ostatnia wojna sie skonczyla, a tu widze jakies "powstanie" przez ostatnie dni, co sie stalo ? Ludzie wypisuja na forum ze to koniec ragnarok, zeby ludzie przylaczali sie do wojny bo to ostatnia szansa zeby wywalic ragnarok. O co w tym chodzi ? Rozlam w Rag jakis ? :P

I druga sprawa, co jest z undead slayerem ? przegral przezciez wojne, to raz... a dwa, nie ma pacca i expi... xD 223 knightem bez pacca i z huntem sie nie boi expic ? Jakby padl to z 8 leveli w pupe jak nic... ;p

Wigget 20-01-2008 03:44

Tam wojna trwa od 4 lat, i szwedzi mimo że zostawali wyjebani z serveru ze 100 razy, to nadal wracają i walcza...cały urok novej, i wyższości Szwedów w tej grze nad Polakami.

Co do rozłamu, tak był takowy, i jak narazie Rag~ zostało wyleczone przez exMembers własnej gildii, którym zresztą sami wypowiedzieli wojne, czego efektem byl wynik 58-8 w ob, dla połączonych sił szwedów i exRagów

Undead Slayer ma tylu znajomych po obu stronach, że bez problemów może grać niezależnie od sytuacji panującej na serverze, a ta narazie jest pod dyktando jego byłej gildii.

Gadziu 21-01-2008 22:31

To nie jest wojna nardoow, i zadna nacja nie 'wlada' serwerem. I nie da sie nikogo z niego 'wyjebac'
Wynik ostatniej biwy to ~32-8, a nie 58, to liczba z dupy wzieta.
Undead moze i ma znajomosci, ale napewno nie takie zeby pozwolily mu robic to o czym mowisz. Niewiadomo nawet kto nim gra w tej chwili (przynajmniej mi). No i on placil zeby moc grac.

Aktualnie sytuacja prezentuje sie niezle - NBG expi i staje na nogi, Ragnarok jedynie sneakuje i boi sie wyjsc na open battle. Mam nadzieje ze tak juz zostanie.

Power Ranger 23-01-2008 05:43

Ragnarok chyba sie nie spodziewal ze az tyle typa dolaczy do NBG, no ale tyle expili kiedy LMS siedzialo w pzecie to sneaki dla odmiany przez jakis czas moga porobic xD a Blinx i Exequter powinni dac chary komus zeby za nich walczyli, bo przydala by sie taka sila sd Ragnarokowi, bo Blinx trzeba przyznac pvp najlepszego nie ma xD a Exe~ to w sumie nie za bardzo wiadomo bo prawie wcale nie walczy, moze sie boi a moze nie jest w stanie, kto wie.

@Wigget: Co ty w ogole pier~ czlowieku lol?

Wigget 23-01-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1855887)
To nie jest wojna nardoow, i zadna nacja nie 'wlada' serwerem. I nie da sie nikogo z niego 'wyjebac'
Wynik ostatniej biwy to ~32-8, a nie 58, to liczba z dupy wzieta.
Undead moze i ma znajomosci, ale napewno nie takie zeby pozwolily mu robic to o czym mowisz. Niewiadomo nawet kto nim gra w tej chwili (przynajmniej mi). No i on placil zeby moc grac.

Aktualnie sytuacja prezentuje sie niezle - NBG expi i staje na nogi, Ragnarok jedynie sneakuje i boi sie wyjsc na open battle. Mam nadzieje ze tak juz zostanie.

Nah, to był wynik podany przy linku... nie policzone wszystkie fragi...na forum ktoś podał dokładny wynik i było tego pod 60

Gadziu 23-01-2008 22:09

Nie bylo 60 fragow po zadnej ze stron. I nikt nie pisal takich rzeczy, najwyzej Gok zartowal.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23.