![]() |
Plz.Podajcie link.
Mam prośbe.
Podajcie mi link do forem tibia.com na filmy bo nie wiem jak tam wejsc. |
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=8485 (ah ta umiejetnasc czytania) ...
|
Niestety, ale nie ma :P Tibia.com to jest oficjalna stronka, a TibiCam jest "nielegalna", może od razu powinni w swoim downloadzie dawać linki do najnowszysch tibi gg?:baby: Wejdź do Tematu "Najnowsza TibiCam! i najnowsze filmy!" tam masz link do tibi.de tam jest najwięcej najlepszych filmików.
Btw. Doszedłem skromnie do wniosku, że gdybym chciał nabijać jak najwięcej postów to powinienem cay dzień siedzeć w dziale filmy:p . Noi oczywiście czaić się na takie tematy. Już 4 dzisiaj taki widzę(Baa 4 w tych 30 minutach)... @Down No ja właśnie nie mam pewności więc wziąłem w cudzysłów, ale mimo wszystko tak uważam choćby dlatego, że nic na tibia.com o niej nie psize, a jeśli jest legalna to CipSoft by ją wydał, a nie pojedyńcze osoby nie? Zresztą jak nie ma linku do filmów na tibia.com to już wystarcza żeby tak myśleć... |
yyyy o ile mi dobrze wiadomo to tibicam nie jest "nielegalna"bo zabradzo nie wiem w czym ona pomaga?
no może sie myle. więc jeżeli tak to sry |
Cytuj:
|
lol :D nie pomaga?? :D
'mi tam pomogla..... quest spoling plx?? wiem jak zrobic questy o ktorych nie wiedzialem.... wiem gdzie sa fajne expowiska bo widzialem na filmie... jednak pomaga... i jest NIELEGALNA XD, chociarz ja nie widzialem bana za tibiaCAM ;p |
A jak ci GM udowodni że masz tibiCam`a ? :D Panie, to sie nieeeeda :D
|
Cytuj:
@Bastek To się das tylko wykryć jak idzie GM patrzy a tam ktoś mówi "Dear TibiCam viewers today i going ****" Inaczej nie da rady:) A nie da się wyrkyć to tibi proxy albo tibi PW. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |