![]() |
Pół żartem czyli wywiad z Mironk'iem ;)
[5]: hihio
[5]: jestem z tibia pl [5]: moge przeprowadzic wywiad? Miron'ek [26]: Jasne. [5]: Ile potrzebowales ownerow zeby wyjsc z roka Miron'ek [26]: Pierwszy moj char to gralem w cztery osoby a potem mi juz lepiej szlo to gralem z 5 kumplami Miron'ek [26]: xD [5]: Ile ciagniesz fety zeby zrobic lota Miron'ek [26]: Pierdolne se 4 sledzie i siedze wyjebany przed kompem i nie wiem nawet kiedy przeleci nocka Miron'ek [26]: :) [5]: Jestes znany jako ten co zbiera banany?jak wyglada twoja kolekcja Miron'ek [26]: W Tibii czy na Real ?. [5]: W real to wyglada troche bardziej erotycznie wiec nie poruszajmy tego tematu. Miron'ek [26]: W Tibi kolekcjonuje Jedzenie. Miron'ek [26]: Zeby je sprzedac i miec na mana potiony. Miron'ek [26]: :) [5]: Czy to prawda ze twoja stara grabi powietrze i myje okna w kopalni zeby kupic Ci pacca? Miron'ek [26]: Sprzedaje drozej;d Miron'ek [26]: To jakas plotka. [5]: Czy to prawda ze matka jednego z ownerow sciagala na tescie ciazowym? Miron'ek [26]: Jedna matka z ownerow drze morde w Umbrelli zeby zarobic na pako. [5]: Ok,wiec moze powiesz nam wszystkim kiedy zamierzasz osiagnac upragniony lvl [5]: Slyszalem ze jeden z ownerow mial grype jelitowa i zbeltal sie na klawe a szczatki jedzenia wypisaly Hunted do panujacej gildi na Askarze Miron'ek [26]: Kiedys chcialem wbic 19 lvl na wand of plague ale teraz chcem wyru**ac Cie w dupsko [6]: Przeprowadzam wywiad,bez niemoralnych propozycji kiedy jestem w pracy. Miron'ek [26]: Zapomnialem,przepraszam. [6]: Chcialbys jeszcze cos dodac? Miron'ek [26]: Moge kogos pozdrowic? [6]: Oczywiscie Miron'ek [26]: To tak: Miron'ek [26]: Pozdrawiam moja kolezanke z klasyi najlepszego kolege z tibi hihihi.pozdrawiam serdecznie =) |
To miało być śmieszne czy co? :(
|
Sorry, ale to jest żałosne.
|
boże, za jakie grzechy tacy ludzie sie rodzą....
|
To bylo tak zalosne ze az prawie 2x sie zasmialem xD
|
Fajowy ^^
Byly ze dwa teksty moze juz ledwo ledwo. Ale ogolnie to dwa razy sie naprawde zasmialem, a caly tekst z usmiechem na ustach czytalem. p.s. Forum nie jest do tego zeby wszystkich jezdzic. Moze wiecej dystansu... i przymruzcie oko! 8o |
hahahahaah super naprawde hahahaha ale ubaw hahaahha.
KŁAMAŁEM! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zalosny wywiad zalosnego kolesia :( jakis wyruch****** iz zboczuch (ten co odpowiadal ) X(
|
Jak dla mnie spoko!! A wy nawet nie przeczytacie tylko patrzycie na inne komentarze...
|
zalosne
fajne tylko z tym testem ciazowym |
Dzięki !
Tacy jak ty podwyższają moją samoocenę, w końcu też mogłem być taki. ;s |
Buahahahahah dobre xd kilka fajnych tekstow kilka zalosnych ale przewazajaca ilosc smiesznych ;D czekam na nastepne wywiady ;p
tylko nie pisz tych tekstow o wyruchaniu bo wiekoszosc dzieci z forum sie za to focha. |
pamietam na poczatku serv ajak ubilem go z kumplami wtedy mial 40 lvl i trenil na slimach bs wart 20k wtedy i bohy 60k spadly niedlugo potem chara zrookowal ciekawe czy ten sam wner co z przed 2,5 roku ? :P
|
:o jeżeli Miron'ek to ciągle ten sam owner... a wydaje mi się, że tak... to odpowiem w tonie w jakim 1 owner zwykł pisać ... zal.pl
|
Prawie dno. To nie robi żadnej różnicy:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |