![]() |
Sashra umiera ... ale ładny blok zaliczył ;) TibiaCam TV.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=vhxrx8ouanas7ypj
Szkoda bo mógł być ciekawy filmik... a wystarczyły uhy z przed update ... te pointy sobie mogą wsadzić ... :P |
co za podniosłość lmfao:D
|
Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle.
|
Cytuj:
|
To wygladalo jak rutyna xD
"Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle."hahah jezeli bys popatrzyl choc przez chwile on lurowal jednego hh demona i pieska reszta shitu sama przyszla widzisz chyba jak pieski szybko biegaja? |
Początek był fajny, a później już bęc.
Szkoda mi bardzo Sashry, nie wiem dlaczego, ale jakoś lubię tego gracza, może bezpodstawnie, ale lubię. Bardzo mi go szkoda i kolejnych milionów expa, które stracił, w tak głupi sposób. Widać, że ten update to porażka, choćby na tym przykładzie. |
w*****a mnie tibiacamtv nie da sei tego obslugiwac -.-
|
Pozostawie to bez komentarza.
A pana u góry poprostu Mi szkoda. |
@Regoor
A samemu Sashrze (nie wiem jak to się odmienia ;p ) nie jest siebie szkoda bo tak się składa że jego 2 char to Embermane i mu ten update w sumie bardzo nie przeszkadza, z jednego h lvla przerzucił się na drugiego z inną profesją i to wszystko :) Jak kogoś mu może być żal to ogólnie knightów ale ich to chyba wszystkim ... szkoda :P |
Fajny outfit ^^
|
Cytuj:
zal @top "pies najlepszy przyjaciel czlowieka" i przybiegly;p pzdr |
Cytuj:
czajcie tylko napisac ,że sashra pada i : Użytkowników czytających ten temat: 22 (zarejestrowanych: 13, gości: 9) Jucha Furora, Groo0oosZ, DexteroO, Iks.de, Mega_RobalXXL, Agro'pol, Ghand, Reflux, Parcatras, GoraPall, Nazi, Czles, Hunab |
tylko czekalem az on padnie i juz bedzie jakis temat na forum jaki to on biedny bo umarl... <lmao> uczcijmy pamiec o tym graczu postem ciszy.xD
|
10 znakuff!!oneonecisza post !
|
biedactwo :(
|
ale on sie nie boi pokazac filmow w ktorym pada ;D
a tak to ladnie mu szlo i na koncu nie dal rady bywa i tak ... moze kiedys odrobi ;) |
Cytuj:
@topik Troche za daleko poszedł i sobie nalurował tego no i nie wytrzymal xd, a nawet spoko loocik był. |
Cytuj:
@film jakby się leczył zamiast otwierać ciała i sprawdzać loot to bardzo możliwe, że przeżyłby >.> 'i died cause of no healing' |
myslal ze jak ma 250 level to te potwory nie sa go w stanie zabic - widzial po prawej stronie ze do niego podbiegaja. pozatym takie kozakowanie sie nie oplaca, lepij zrobic sciane mwalli i pojedynczo je bic
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |