![]() |
Exevo Frigo Hur
Mam pytanie :
Czy Exevo Frigo Hur jest lepszy od Exori Vis ? Czy opłaca się nim expić druidem bez pacc? |
To wszystko zależy od twojego zaangażowania w Tibie.Jeśli chcesz zakończyć karierę na 40 lvl to kupno pacc moim zdaniem nie ma sensu.
|
Cytuj:
Jak sie wie jak, to się opłaca. |
@Ryba
zależy jaka toyota i jaki mercedes |
Chodzi mi o to że np.
Mam 40 lvl i 40 m lvl I większe obrażenia będę zadawał z visa czy z frigo hura ? |
a tak trudno zobaczyc??
logujesz sie idziesz na slima pod carlin i exori vis/frigo hur kupujesz 1 uh'a/ih'a leczysz slime (albo dobijasz i czekasz na resp nastepnego) i tego drugiego lub uleczonego bijesz z frigo hur i lookasz z czego wieksze hity @down zwracam honor ma takie plusy ze kosztuje az 25 many a hity na dobrym mlvl sa dobre tylko ze z exori vis hity leca od razu do potworka ja ci jednak polecam frigo hura bo mozesz zbic wieksza ilosc stworkow |
Tyle że nie mam pacc a chce się zorientować czy ten frigo hur jest dobry łapiecie?
|
Exevo Frigo Hur jest obszarowe, a uzywajać Exori(vis, flam, frigo, mort, san) zaznaczasz cel i bijesz. W przypadku Exevo przydaje się czasami na grupki potworków, chociaż ja tego nie używam podczas expienia. Według mnie nie opłaca się tego używac do hunta, chyba tylko jak biegne na dragi w venore, to po drodze zabijam kilka scorpów na raz ;]
|
właśnie dobre są te wavy do expenia tylko się trzeba nauczyć z nich celować (5 minut to zajmuje). Wbiegasz sobie w takie dajmy na to ghoule podlurowujesz je kawałek i bęc z flame wave . Za 25 many masz trzy sztywne ghoule. Ten lodowy wave dobry będzie na minosy .
Na pojedyncze potwory to wave chyba się opłaca tylko na faccu. Średnia hitów jest raczej mniejsza niż "visów" |
tyle ze ten 'ziemny' zabiera 210 many i moim zdaniem nie oplaca sie go uzywac na cyklopy. exevo frigo hur przydaje sie na dragi. na 49lvl i 48mlvl hity wchodzily z tego czasem i po 150 a czasem za 60.
|
ja jak expie moim druidem to używam exevo frigo hur, i puki nie mam pacc uznaje go za najlepszy czar.
Best hit na Dwarf Guardzie to 179 hp, wiec siłę ma. Co prawda rozrzut też(potrafi walnąć za 50) ale warto szczególnie gdy idzie grupa potworów. PolecamX( |
@topic
Ja obecnie mam 23 lvl i 26mlvl i z frigo hura wale po 70;) więc moim zdaniem kup sobie tego hura bo mi sie bardzo oplaca B) |
A ja za ile bym walil ?
28 druid, 25 mlvl? Tak srednio :)? |
a ktory masz lvl??xD
|
@up
Masz napisane B) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |