![]() |
Crown Armor czy Blue Robe???
Mam maly problem. Mam pala 28 lvl na Non-Pvp nie wiem czy mi sie oplaca kupic blue robe czy crown armor. Nosze royal speary nie wiem.:(
|
Dużo bardziej ci sie opłaca kupić b robe, ponieważ bedziesz miał więcej capa na speary/royal speary.
|
Maluch czy polonez?.... takie same pytanie xD :p
|
Zdecydowanie b-robe. Na wyższym lvlu dostrzeżesz tą różnicę tych xx cap, te 2 punkty obrony nie zbawią Cię, a jeśli aż tak bardzo chcesz je zastąpić to możesz nosić prt amulet.
|
Cytuj:
TOPIC@ Blue robe jest o wiele lepszy dla palka Crown armora to dla knighta najwyżej |
Blue Robe kup ;)
|
Kupuj B Robe (lżejsze)
|
niebieska bluzeczka, niebieskie spodenki, królewski hełm, platynowy amulet (wymiennie z innymi amuletami), demoniczna tarcza i buty przyśpieszenia :)
dla paladyna najlepsze co może być chyba... nie potrzeba aola - chyba że Twój plecak jest warty więcej niż 50k |
A ja Ci polecam cape z mamuta bo wazy 20 capa ma 10 arma i kosztuje 6-7k napewno jak spadnie przy deadzie nie bedzie tak bardzo zal, przynajmiej mniej niz b robe.
|
nic nie kupuj
idz na DL'e i hunć tak długo aż dsm lootniesz |
kupuj Blue Robe
|
no pewnie ze b robe mamut fur cape tez good pomysl ale ten 1 arma wicej kusi jak i tak b robe ma nie za duzo, radze kupic b roba oplaca sie..;)
|
Cytuj:
|
mam też 28 lvl palla ale na pvp i kupiłem b-robe ;) wg. to lepiej bo więcej spearów np. uniesiesz... a i tak uciekasz przed potworkami... tak, że to 2 arma czy tam 1 arm. mniej Cie nie zbawi ;) zamiast tego kup np. scarf :)
|
Cytuj:
blue robe -10k ah te 3k caly majatek nie ? |
Cytuj:
@topic B robe zdecydowanie. B) |
Bierz blue robe, 2 defa cię nie zbawi (Poza tym i tak ciągle uciekasz), a będziesz miał więcej cap na broń.
|
Skoro kupa osób powtarza bezsensownie " blue robe " to kup te blue robe i temat do zamknięcia --_--'
@ Down Po co to powiedziałeś? >.< |
blue robe - dlaczego ??
paladyn kazdy wie uderza z dystansu co sie z tym wiaze ? musi nosic amunicje blue robe wazy mniej od crown armora co sie wiaze z tym ze twoja postac moze wiecej uniesc ^^ ( dluzej moze expic itd. ) :D |
Oczywiście Blue Robe-mniej waży a te 2 arm. różnicy nie robi bo bijesz na dystans
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |