![]() |
witam plan na zycie nowej postaci
witma robie wlasnie na silvera palka mam 8lvl czy jak wbije 50 dista dam rade dobic na tar tombie na -1 12 lvl a potem na -2 do 25?
|
według mnie najpierw wbij skille powiedzmy 65+ a potem pomyśl na czym expic,co do expienie ja bym wybrał roty na darashi powiedzmy do 15lvl a potem spokojnie na tarpid tomba -1,taka jest moja opinia
pzdro x666 |
temat spokojnie dasz rade.
up...palkiem i tak mu skile wskocza jak bedzie expil...wiec jesli to nowy swiat to jego na trening kasy moze nie miec wiec mysle ze 50 dist w zupelnosci wystarczy. |
@offtop
Jesli chcesz tu dobic b wysoki lvl to bedzie ci b trudno,gram na tym servie dosc dlugo zeby zauwazyc , ze jak jakis moj kumpel dobija 80lvl to musi placic 100k. @topic Tak jak panowie up powiedzieli. |
Najpierw wbij co najmniej 60 dista . bo inaczej expic sie nie oplaca.
|
wbij takie skile jakie Ci sie podobaja....expuj gdzie chcesz ;P wszystko zalezy tylko i wylacznie od Ciebie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wbij se to 50 dista jak napisałeś i dasz spokojnie rade na -1 a później na -2 uważaj na stalki :] chyba ze wezmiesz jakas runke? |
Paladynem, nie mając lagów możesz bez problemu expić na TYM tombie.
Jest on o tyle dobry, że potrafiąc grać będziesz zarabiał naprawdę dużo kasy jak na swój lvl. O expie do 30lvl nie mówie ;) |
Cytuj:
@TOPIC Najważniejsze są skille, do tego duże skille (~70 zanim wbijesz 30 lvl i 75 przed 35), jeżeli chcesz żeby Ci się dobrze wiodło na tym serwie. Nie polecam Ci także tar tomba na Silverze (innych nie sprawdzałem przez dłuższy czas), bo z doświadczenia wiem, że brazole nie lubią kiedy ktoś im się tam plącze, osobiście padłem tam kilka razy i tera ostrożnie dobieram expowiska. |
Cytuj:
Topic@ Dasz rade, ale musisz dobić wcześniej skile (conajmniej 60 dista):D |
Wedlug mnie nie ma sensu expic wczesniej niz na 60 discie, potem bedzesz 100 rp z nawet nie 90 dist...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |