![]() |
Ancient Scarab
posiadam 60rp 77/60 i mam pytanko czy poradze sobie na ancient scarabach?czy mi sie zwroci?i podajcie najlepsza wedlug was miejscowke
pzdro x666 |
Poradzić byś sobie raczej poradził.... tylko z wejściem na Spawn móglbyś mieć ogromny problem... nie wiem jak jest teraz gdyż ostatni raz odwiedzałem je przed updatem ale jeśli na starcie masz 2-3 Ancienty + scaraby to może stanowić bardzo duży problem biorąc do tego pod uwage paraliż ancientów i ich trucizne
Proponowałbym Ci udanie się z kolegą knightem jak supportera i próbowanie na własnych siłach... myśle, że po ~6-8 ancientach sam dojdziesz do tego czy ci się opłaca czy nie... Odnośnie zwrotów to raczej wychodzi się na zero trudno powiedzieć coś więcej bo też zależy od szczęścia do lootowania |
Aby nie zakladac nowego tematu. MS 38 lvl. Czy dam rade na asach?
Ktos mi napisale za na tym lvlu zaczynal na nich expic |
ja na 50 lvl miałem waste a na 45 padłem an nich ale widziałem filmik jak 30 podajże drut na nich expil bez waste ale ogólnie nie polecam
|
metodą góra-dół expiłem na nich 40 elderem...
|
lekko dasz rade,
tylko na poczatku poprosc jakiegosc sorca zeby z gfb wyczyscil wejscie, zwrot masz gwarantowany, przynajmniej ja 44MS jestem 1k+ zalezy czy poleci acient shield, miejscowka-ja exp na ukrytych scrabach,(tych najbardziej na polnoc od ank) tam 1 respi sie przy wejsciu, |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |