![]() |
Czy warto tutaj grac?
czesc. mam pytanie. nie chcialem zawracac wam glowy w temacie dotyczacym wojny bo zaraz byscie sie przyczepili. zostalem shackowany i szukamy nowego, ciekawego swiata. chcialem sie zapytac czy warto grac na tym serverze? jakie sa mniej wiecej ceny? czy duzo polakow? pk, pa? gram w tibie okolo 3 lata i nie zaprzeczam ze na poczatek moze byc trudno. a i jeszcze jedno nie zwracajcie uwagi na moja pisownie, to jest moj taki styl. prosze o odpowiedz i pozdro! :p
|
Cytuj:
pa - az sie przelewa na sasiednie servery ceny - nie dal idiotow .. jak w media .. wszystko tanie polakow - az zaduzo i to jest ból Azury |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tenebra/ocera.
|
|
Azura?
Nom, polaków dużo, PK mnie wkurzają, ale niech se będą, blokerzy... raz przez takiego omało nie dedłem na cycu, ale ok, jakby co, zawsze mogę pomóc. [CHAR]Michaeldz[/CHAR]i moje inne postacie na tym koncie, [CHAR]Shadow Shin[/CHAR] to samo... i inne, mi też czasem pomoc by się przydała.. ;)
|
No wlasnie a jak sie ma teraz sytuacja na azurze bo nie gralem tu ponad pól roku i pewnie sie wiele pozmienialo. Ostatnio myslalem zreanimowac Kazura i zaczac dalej nim grac.
|
Cytuj:
|
Azura
Gram czasem na azurze ale bardzo rzadko ponieważ duzo pk'a ;s
tak duzo jest polakow :) Dużo pk'a :( nawet tanie itemki _______________________________ Retired~on azura Celsta rox xD |
Wszystko jest okey oprocz jednego zjeba zwanego Drazharmem :) ,który by złozyc 57 msa musiał zawołac połowe Wanted i kilku przydupasów ja Haosruller czy cos w tym stylu.Bo sam nie dawal rady przez pol godziny swoim 200 rp :baby: Ale to bylo jakies pol roku temu ,teraz pewnie wiecej takich wannabe Drazow sie zrobilo.
|
Sam zjeb jestes. Mówisz tak bo padles pewnie od Draza, wpadles w szal i musisz na forum wyzywac ludzi od zjebów tak ?
|
Jak nie wiesz to po co mówisz.Jak chcesz dupke wylizac to napisz mu w grze i liz.Brak słów na takich ludzi jak ty.Koniec tematu
|
Siemka!
Tez zacząłem grać na Azurze. Wcześniej grałem na Arcani więc jak by ktoś chciał pomóc finansowo to Chromek/venore chętnie przyjmę i z góry thx ( oczywiście nie musi być to jakiejś arm k legs ale brass set lub p set) |
Jesi chcesz naserio grac to zapomnij o tym servie... zbieranina noobow serio gralem tam to zal jakie to ciule sa.
|
i co ujebali twojego 15 sorka i przyszedles plakac na forum? straszneeeeeeeeee
|
Cytuj:
|
mam tam 55 knighta i zal tam grac...
|
Mozna grac na luzie chyba ze w*******asz sie przed szereg i kozaka grasz. Ja gram na luzie i jest gitara.
Zego - a ciul to ty jestes skoro sobie nie radzisz grac. elo |
powiem jedno. KTO UMIE GRAC to sobie da rade
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |