![]() |
65 rp 67k expa w 50 minut
Witam !!kolejny mój filmik ;] film ma 2.2mb i nie chcial wjechać na tibicam.tibianetwork.net
[ostatnio wylotowałem 2x bohy i lighting bootsy] Sami zobaczcie miejsce dość fajne tylko dożo osób tam bloczy i lura banshee i liche prosze o komenty pozdro dolar http://rapidshare.com/files/85205608/ruin_004.rec.html jutro dodam filmik z ancient scarabów i hydr! |
no niezly koksik, ale z tymi banshee i lichami to trza naprawde uwazac
|
Cytuj:
@down ahahah wiesz co to znaczy forum? |
jednak jesteś lamerem.. zawsze krytykujesz. dałeś kiedyś swój film? każdy post to krytyka
|
pokasz film .. bede ci wytykać każdy twój najmniejszy błąd
@down myślisz że jesteś fajny?hahahah przynajmniej mam to coś |
Cytuj:
Btw. naucz się edytować pierdoło. |
ej gdzie to jest? mogłby ktoś zaspoilować bo tibiaCam mi sie spierdolila a chetnie bym sie przeszedł ;p
|
ancient ruin temple tomb za tp -2
|
chujowe skile , nie biegaj za necrosami tylko stój w miejscu , noś jakiś pusty bp na gp/loot , poza tym to filmik nice , niedługo spróbuje tam poexpić :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Skille z deka słabe. |
Kto da rehosta dostanie buziaka! ;d
|
Napisałeś 'dla kolegów', a powienieneś napisać 'kolegom'. Nie wiem co to za zwyczaj, ale nie jest to poprawne.
|
Etoric ma prawo komentowac wszystko co sie znajduje na tym forum (dziwie mu sie ze chcial skomentowac ten shit) i posty typu "naucz sie pisac palo" to porostu zazdrosc ze ktos odwazyl sie powiedziec ze mu sie cos niepodoba
|
od ktorego lvl tam dajesz rade?
|
Film fajny, ale eq masz slabe.
|
ten otoic to jakis noobek koles zapenie ma 10 lat max dla niego to moze nie jest wielki wyczyn jak koles gra ciągle na otsie exp 200x a siusiaka jakbys chcial pokazac to pod jakims mikroskopem ewentualnie
|
Moglby ktos dac rehosta?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 97 minutes) <3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |