![]() |
145 ek pada non-pvp :)
Wczorajsza akcja na poi :D
http://rapidshare.com/files/85407971/poianzu2.rec.html Rehost http://www.space-nation.eu/?d=62F38EF71 |
:D Nie popieram tego typu akcji ale gz za fraga.
Cytuj:
|
@up
To jest wojna :> |
"debug'a" mi w ~17 min ):
|
Cytuj:
|
Candia ;< xD ale co tam filmik dobry nie powiem :D na npvp najlepiej to wygląda :D bo trzeba trochę pomyśleć jak tu takiego typa ubić :P
|
Cytuj:
Tak! Jest wojna na non-pvp!:baby: |
Rehost plz
|
taa nie ma to jak wojna na non-pvp..
|
No i? wreszcie się coś dzieje :) "fragów" już ładnie nawpadało ^^
|
Nie wspomnę że połowa Dementhess łącznie z Darksępem to Blackd.
|
Cytuj:
|
rehostnie ktoś ?:/ limity mam :/
|
Cytuj:
Ale która połowa? Człowieku przyjmij do wiadomości że prawie każdy używał, używa albo będzie używał botów... a CipSoft zamiast z tym walczyć, nie tylko przymyka oko ale ułatwia grę botterom. |
już myślałem że to celesta karo team ;<
ale ten frag też cacy |
Hehe, no ładny trap :))
Ale mogleś probować zabić te dl ;p Jakieś runki, exori mas czy tam coś. Tyle osób na vip i nie miałeś do kogo napisać o pomoc?:> Najlepszy ten moment na koniec filmu jak mówisz "nara", przy końcówce hp sie leczy i taki chamski śmiech ^^ Szkoda ze raporta nie dałeś a może by był gm i film miałby bardzo nieoczekiwane zakończenie :D |
|
Dla mnie padles troche jak noob, zamiast stac tam tracac wszystkie mana potiony/ghp i nic nie robiac po za leczeniem mogles probowac zabic te dle
i probowac uciec, tylko nie mow ze napewn oby sie nie udalo, lepiej jest probowac niz stac i nic nie robic, a tenn twoj kolega niezle sie wykrecal, bal sie przyjsc: a to zapomnial kilofa, a to szukal holy tible, nawet zalapal muted kupujac olej... niezle wkrety |
Cytuj:
a ze strony tego 145 ek , zero ducha walki :| mogl chociaz probowac, exori hur, groundshaker czy cos, zawsze lepiej to niz nic.. byly tam chyba 2 momenty ze mogles walnac destroyfielda za sepha no ale wiem ze niby adrenalina skacze w takich momentach wiec tego nie wypominam |
Gdyby kumpel nie był egoistą i przyleciał byłbyś uratowany.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |