![]() |
Blue Set
Witam, od 40 lvl chailbym zkompletować Blue Set (Hat of the ma/Crus helmet, B robe, vamp shield, blue legs, blue bp, jakis niebieski amulet)
Ile moze taki set kosztowac, z jakisch questow moge zdobyc (crusa i legi wiem). Co mi radzicie moze zmienic jaks czesc? |
Chciałbym powiedzieć że to super set. Sam go używam..
Jeżeli jesteś druidem to super bo ostatnia różczka jest koloru niebieskiego... B) Aha ja tak to nie zabardzo wiem z jakiego questu można to dostać ;) |
crus helmet nie jest niebieski i jest chujowy jak barszcz.
hat of the mad- 40 lvl bramka. blue robe- necro quest- 60 lvl bramka. vamp shield- warlock quest- 70 lvl bramka niebieski amulet, czyli platinum- kupic/ behemoth quest- 80 lvl bramka. dodaj jeszcze bohy- 60 lvl/banshee quest. |
I do tego backpack z Liberty Bay. xD Tzn ten no niebieski z gwiazdką. ;d
|
Ten z Edronu jest bardziej niebieski :p
|
Jesli chodzi ci tylko o kolor to hat of the mad i ew. jeszcze softy do tego :D bo to tez podobne kolorystycznie.
Jesli chodzi ci jednak o to ze tak sie sklada, ze to sa lekkie rzeczy to zamiast vampirki wez moze demonke. Czerwona, ale lzejsz niz vamp, a zawsze mozna potem skompletowac red seta xD |
Co do butów, to jak zależy Ci na kolorze seta, wybierz glacier.
|
Questy to dla mnie nie problem, mam zgraną rodzinke i duzo wysokolevelowych kumpli. Vampke moge wylootowac z vampa a B roobe na huncie na banshee???
|
zanim wyloocisz tą vampkę z vampira to może dużo czasu minąć B)
|
Cytuj:
Blue robe na banshee, good luckB) Skoro masz wysoko levelowych kumpli to niech ci porzyczą/dadzą/sprzedadzą te equ |
Jeszcze Elven Amulet(100gp), Stealth ring(5k) i frozen starlight(30k) na miejsce arrow:D hat od the mad 3k blue robe 11k blue legi ~20-40k(zalezy od swiata), :D
|
wejś se monitor farba niebieską pomaluj i będziesz miał nie tylko niebieski set ale cały będziesz niebieski :P
|
Cytuj:
|
Blue legi hat of the mad mam za free z kumplami na quetach. B robe
itp sam zdobede na PACC :);) |
Wez se kup [ITEM]coat[/ITEM] albo [ITEM]cape[/ITEM] zamiast b roba ^^
Jak chcesz byc niebieski jak smurf to bierzesz: -Hat of the mad (3k) -Blue robe (10k) -Blue legs (15k) -Soft boots (niemam pojecia) -Stealth ring (2k) -Platinium almulet (3k) -Vampire shield (13k) -Hailstorm rod (niewiem) -Blue backpack (kilka gp) Bedziesz niebieski i mozesz sie wozic normalnie -.-" Ceny daje mniejwiecej takie jakie sa u mnie na swiecie. U ciebie moze byc zupelnie inaczej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |