![]() |
Niepublikowane cytaty z basha.
W tym temacie będę umieszczał cytaty z basha które nie zostały zaakceptowane przed adminów basha. Od razu dodam, JA nie posiadam dostępu do oczekujących. Wszystko wysyła mi kolega który ów dostęp posiada od dawien dawna. Zazwyczaj te cytaty umieszczałem na swoim blogu, ale widać nikomu nie chce się czytać o moim nudnym życiu. Więc podzielę się z wami tymi najzabawniejszymi. Dodam że ten sam temat założyłem na TORGU ale mody wypizdziły temat bez żądnych wyjaśnień.
Myślę czy by nicków nie cenzurować, potem sie nad tym zastanowię. Cytuj:
Jak sie sposoba postaram sie umiescic wiecej |
Jeśli to są najśmieszniejsze to daruj sobie.
|
dobre niektóre nawet bardzo:)
|
Z wykładowcami zajebiste, ale gdzieś już to słyszałem...
|
Z wykładowcami prawdopodobnie trafi na basha. A prawie na pewno niedługo ujrzymy na bashu.
Cytuj:
|
Z wykładowcami to twoja stara, a nie trafi, widziałem to już kilka razy. Każda w innej wersji. Czyli - znane, niepotrzebne, wą.
|
No właśnie tak przy okazji powiem, że ci wszyscy, którzy mieli konta przed otwartą rejestracją moga już się normalnie logowac na swoje stare loginy.
Ukryty tekst:
|
<Grzell> Zaraz sie pozygam...
<SiN> Nie! Nie rob tego! <Grzell> Bleeeeh <SiN> Grzell kurwa! Cale gg sie lepi! <Grzell> Jestem kapitan Planeta! <Grzell> Dalej moi planetarianie! <SiN> Jestem kapitan Podnieta! <SiN> Dalej moi Podnietarianie! :) |
Wiem ze mogą : P. W sumie na cholerę mi to mówisz? W sumie niepotrzebnie sie bawiłem w umieszczanie tych cytatów tutaj. 95% Formowiczów nie ma pojęcia o bashu. A z tym kumplem co mi cytaty wysyła to kit ; p.
Cytuj:
|
Ale szpan, że masz dostęp do oczekujących... Też mam i to wcale nie jest takie rajcujące. Swoją drogą - dzięki Tobie się dowiedziałem, że na nowo otworzyli.
|
<Strayken> Zaczyna się na D kończy na A i złużywa dużo papieru.
<Pepek> drukarka <Strayken> ... <Pepek> a co? <Strayken> wale to, nie pytam wiecej informatykow bahahahhahaa own333d |
...
heh moja ulubiona strona jak chce sobie troche humorek poprawić...
jeden z tekstów , który najbardziej mi sie spodobał tam..hmm jakoś tak leciał już dokładnie nie pamiętam: [,,,] ehh te nasze kobiece nogi sa takie śliczne i sexy [...] w sumie masz racje, bo gdyby nie te wasze nogi to zostawiałybyście za sobą ślady jak ślimaki :D |
Co do:
<pony> ech, znowu sie nie wyśpię <pony> Ty to masz za dobrze, 10 min i jesteś w budzie <snucia> 7 rekord <pony> nieźle, we wszystkim jesteś taka szybka? P <snucia> wiadomo;d <snucia> osz Ty, dochodzisz w 7 minut? marzenie każdego faceta. Ktoś tu chyba nicki pomylił w 2 ostatnich zdaniach ;> Ciekawe ile osób się dowie o co chodzi :P |
Pending powrócił? Lovely <3!
@topic: Paranoja. Masa ludzi ma dostęp do tego. Nie ma czym sie chwalić. |
A ja polecam pr0000naaa! :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |