![]() |
REC i Kayloger
Witam
Chcialbym ogladac filmiki rec na tibicam ale mam pytanie co do tego bo nie mam pewnosci z tym, a mianowicie czy jak pobiore filmik rec i dam skanij za pomoca programu ESET Smart Security bo wlasnie posiadam ten program antywirusowy to czy mi wykryje kaylogera? pozdro |
virus.jotti.org Lepiej przeskanować na tej stronie, bezpiczenstwa nigdy za wiele ^^
|
Jeśli keyloggera nie będzie to na pewno nie wykryje...
@down: A o jakim pliku ja mówię? |
sie pytam o to czy wykryje mi w pliku rec czy nie
odp. OMG! czy ty widzisz co ty piszesz bo chyba nie, mowisz "Jeśli keyloggera nie będzie to na pewno nie wykryje..." ale z kad mam najpierw wiedziec czy go nie ma o to mi ciagle chodzi.! |
Dobrze panie Jeźdźcu.. A zatem określ się pan jakiż to ma być keylogger... Bo nie wydaje mi się, żeby program ten wykrywał wszystkie keyloggery i trojany zwłaszcza, że każdego dnia powstaje wiele nowych. Na przyszłość polecałbym przeczytanie instrukcji obsługi antywirusa oraz dokładniejsze pobawienie się funkcjami programu (z tego co pamiętam w NOD32 był link do listy wykrywanych przez niego wirusów).
Ale nadal twierdzę, że jeżeli keyloggera nie będzie to program nic nie wykryje ;P Aha.. Nie martw się o mnie, doskonale widzę co piszę... Lepiej naucz się pisać spójne wypowiedzi i wyczuwać ironię... Przydał by się Ci też słownik ortograficzny :P. |
@Up
Na 99% wykryje zbindowanego keyloggera.Lepiej skanuj też przez virusscan.jotti.org. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |