![]() |
103 EK own3d on non-pvp (celesta) :)
|
|
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/36475
Nie będzie punktów na rapidzie! ; d @up Szybszy, hunted :/ |
Filmik fajny ale zabijanie trochę długo trwa
|
jak nie patrzec, zabicie kogos na non-pvp wymaga troche wiecej umiejetnosci xD
|
@UPUPPUPPP cos tam ~ Ble ble ble!
To Filmik Karoleera~ masz jakies pozwolenie? Eaw. |
Z każdą kolejną minutą nie mogłem patrzeć na noobostwo tego trapowanego gościa. Miał tyle możliwości... wystarczyło pomyśleć.
|
Mógł pójść do tego pokoiku z tymi fieldami smieznymi i tym by mu nic nie zrobiły
|
nie maial mozliwosci uciekniacia do knight roomu poniewaz byl on zablokowany przez inna osobe.Akcja trwala tak dlugo tylko dlatego ze Viperek siedzial na laptopie+ pod*******al internet xD karo mial lagi + klucil sie ze starym xD a ja bez exety chuja moglem zrobic :)
|
wez mi nie mow,zalosne ;d
|
Jak widze filmik nie widze tam karo
jesli cos przeoczylem prosze mi powiedziec ;p |
Ej Karo czemu nie wrzucasz już ssków w temacie "Fragi na non-pvp" czy jakoś tak.?;<
|
Z tego co pamiętam to ta ekipa fragowała na hydrach :D ale teraz sie nie da bo cipy cos zrobiły :D ale pozostaje jeszcze wiele miejsc do trapowania i widac ta ekipa potrafi je znalezc :D czekam na wiecej filmików z celesty :D
|
viperek to jeden z najwiekszych noobow jakich znalem ; o
@temat gz "fraga" :) |
No jak zwykle cała śmietanka reconu :D
Gz fraga. |
fajnych masz wafli Karolu, co byś nie powiedział to i tak dalej z tobą
21:05 Strus Temi [111]: VIPER JEBANY DEVILU 21:05 Strus Temi [111]: IDIOTO szkoda że nie potrafisz zabłysnąć na pvp... |
elysia/eternia/danubia
bye |
Tak tylko ze z pvp nie widzialem zadnego fraga ktorego bys przypisywal sobie, czyli dostales wpierdol na pvp ;p
Napisali ci tylko; wracaj na celeste misiek;p i wrociles ;] I tak wszystkich w koncu czeka delete char ;p |
Cytuj:
|
Za to na pvp jest pod dostatkiem kozaków i pozerów takich jak paru panów up w tym temacie -.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |