![]() |
Co to jest ??
Co to jest ??
1.Mindstone ? 2. Mysterious Fetish ? 3. Obsidian Lance ? 4. Skull ?? |
5. Candlestick ?
6. Inkwell ? 7. Ring of the sky ? 8. Time ring ?? 9. Might Wand ? 10. |
1.Jest to chyba przedmiot ktory jest potrzebny do wykonania quesku(nie wiem jakiego jak bym wiedzial to i tak bym niepowiedzial:P)
2.Jet potrzebne do wyjscia z hellgasy(tak slyszalem) 3.Bron z Axe Fighting :P 4>czaszka.do niczego nie sluzy |
Miniek17 wes sobie specjalnie nienabijaj postow napisz to poprostu w 1 poscie
|
Brzoza mówisz żeby nie bić postów, a sam masz 2 w tym temacie, a wszystko mogłeś dać w 1. Ja dam tylko 1 żeby się nikt nie czepiał :D
|
na większość tych pytań mash odpowieź na tej stronce np. dział pierścienie lub axe itp.
|
Cytuj:
|
Brzoza powiem ci tyle ze mnie to wali czy bede mail duzo postow czy nie !
Mam jedno ulubione forum na www.sfd.pl i to mi styknie a to czy tutaj bede mial od huja posto czy nie to mnei to poprostu rybka !! Nawet nie wiem po co sie odliczaja te posty !! Post jest i ciul !! Tak jak by komus zalezlo na tym ze bedzie mial od ciula tych postow !! |
Cytuj:
@Re:miniek17 niekapuje z rubka i ciulem ale szczegol |
candlestick to świeczka:D pojedyncza a nie ja candelabrum. masa ich zawsze na BK
|
ej a takiego Candelabrum da sie naladowac ? :baby: 8o
|
z tego co mi wiadomo to nei da się go naładować.. może w przyszłości w update wymyślą coś stosownego ale narazie się nie da. Jednak teo świecznika to moim zdaniem brać się nie opłaca. Lepiej już weź baga torchów.
|
@Hegemmon nie zgodzę się z Tobą, świecznik jest git, ciężki, ale starcza na długo, i nie żal go wyrzucić bo jest za darmo no i nie trzeba po niego iść na potworki. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |