![]() |
orc land
POMOCYYY !!!
prosze powiedzcie mi jak sie dostac do orklandu bo ja prubowalem i nie moge plz plz plz (jesli mam poziom 12 to moge tam isc i sie nie bac ) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( i bym poprosil o bardziej detalowe wytlumaczenie bo nie moge znalezc 8o 8o dzieki za wszystko bo chyba juz dzisiaj odkrylem jednom z wszych drOg i po za tym to ze wszystkim sobie daje rade ttylko nie z berserkami :evul: :tongue: dzieki jeszcze raz |
Koło mostku z dwarfami (jeszcze w kanionie) jest dziura do podziemnego korytaza. Stamtad sa 2 drogi na orcland, jedna prowadzi przez maly kanion ze smokiem a druga poza kanion smoka (po drodze sa tylko pajaki). Poszukaj.
|
Polecam mape świata by tibpa.pl.
|
Cytuj:
|
na 12lv naprawde nie masz po co tam isc bo to pewna smierc. przypuszczam ze mial bys problemy z warriorami/spearmanami a tam na powierzchni sobie berserkery lataja na powiezchni
|
Jest jeszcze jedna droga z Venore prowadzi przez amazkon camp i kolo domku bk:) po drodzi valkirie i amazonki...
|
Cytuj:
http://members.lycos.co.uk/wulkan/tibia_map.gif Oznaczylem droge z carlin i z thais, bo nie wiem gdzie mieszkasz. Zolte kwadraty to dziory lub wejscia na gore. Ale z 12 lvlem to duzo nie nawojujesz w orclandzie. :) |
Potwory!
Ziemia:orc-warrion,orc-berserker,orc-rider,orc-zwykły 1 poziom:orc-spearmen 2 poziom:orc-shaman,scorpion podziemia:orc-leader,ord-leader |
Jeszcze Jedna Droga
Jest jeszcze jedena droga. Troche dłuższa ale bezpieczniejsza. Idz przez gury za mostem. Potem skręć na maksa w prawo. Idź brzegiem rzeki aż dojdziesz do takich skał (taki most). Za mostkiem kilka troli. Póżniej staraj sie iść w prawą srone ekranu na pozimie mostu. przeszkody typu rzeka omijaj dołem.
|
Wszyscy pomijacie cos :)
Drogi wsyzstkie masz opisane... najlepiej jakby nikt ich nie opisal bo jak tam pojdziesz to nie wyjdziesz... no wiec tak. Wejscie: powierzchnia: war wolf, orc leader (1) orc berserker (2) orc shaman (1) orc warrior (3-4) orc spearman (4-5). skalka na lewo: +1 orc spearman(3) +2 orc shaman (1) scorpion (3) Na powierzchni samego orclandu (poza orc fortress) mozesz znalesc: orci leadery, orc berserkery, orci ridery, war wolfy, orci, orci spearmany, orc warriory, cyklopy, moze i cos jeszcze ale moglem zapomniec lub nie widzialem. Orc fortress: tutaj nie opisze dokladnie bo nie wchodzilem :) Duuuzo zerkow i leaderow. Wieeksze ilosci orcow warriorow, spearmanow. Jest dosc duzo spawnow shamanow. Kilka spawnow warlordow i orcow riderow. Jest tam tez quest ale o tym cisza :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |