![]() |
Problem Z PARCELEM
Witam mam 1 Zasadnicze pytanie ktore mnie nurtuje z tego powodu ze stracilem przez to sporą ilość gp nie wnikajmy w szczegóły ile :P
Mam 2 Konta na 1 mialem postac na servie powiedzmy Harmonia a na 2 nie mam gdy che wyslac cos z tamtego konta na postac na tym koncie na harmoni musze owa postac stworzyc i tak tez zrobilem lecz odrazu po stworzeniu tej postaci wyslalem kase z 2 konta nawet nie logujac sie na ta poprzednia postac stworzana. Pare h pozniej gdy wyszedlem z rooka patrze w dp nic nie ma czekam juz tydzien i nic nie mam I tu nasuwa sie pytanie co sie stalo z parcelem ZNIKL ?? prosze o szybko odpowiedz Ps. Jestem 100% pewien ze dobrze zaadresowalem parcela i dobre miasto wpisalem zeby ktos nie dodawal niepotrebnych postow typu: moze zle zaadresowales albo pomyliles miasta kwota byla duza wiec specjalnie uwazalem aby dobrze wpisac Prosze O POMOC |
Tak z ciekawości, obydwie postacie zostały stworzone na jednym serwerze ?
|
obie postacie musza byc na 1 serwerze, musza byc chociaz raz zalogowane (chyba a raczej napewno musza postacie byc na mainie) w chwili wysylania parcela pewnie zostal ci na skrzynce
|
1. Obie postaci na jednym serwerze.
2. Postać do której jest wysyłany parcel musi być zalogowany conajmniej raz. |
Tak na 1 serwerze
po 2 nie musi byc postac na mainie zeby wyslan na nia eq a po 3 wlasie oto mi chodzi co sie dzjeje jak wysle cos na nia przed 1 zalopgowaniem parcel znika ?? |
OMG.Pewnie ktoś podpieprzył parcel.
|
Postacie musza byc na mainie obie. Kiedys mogles wysylac do dp na mainie na chara ktory byl na rooku, ale teraz ta postac musi byc mainie.
*down I po co nabijac sobie posty? |
tak jak pan wyżej ^^
|
Cytuj:
powiem to ostatni raz: parcela mozna wyslac na postac ktora jest na rooku ale musi byc ona chociaz raz zalogowana , pewnie ktos ukradl ci parcela do tego pana ktorego zacytowalem: jak ty bys chcial wyslac parcel na rooka - adresujac go: nick rookgaard? nie wspominajac juz o tym ze na rooku nie ma dp zeby mozna bylo ten parcel odebrac |
*up
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Cytuj:
*down Mowiac najprosciej - znikl. Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, chyba, ze bylo drogie >.< |
A ja poraz kolejny Pisze Nikt Mi nie Podpieprzyl Parcela -.- bo zostal wyslany i nie doszedl czyli znikl ?? bo co innego moglo z nim sie stac ??
|
Cytuj:
|
Jeśli się nie zalogowałeś na tą postać na rooku chociaż raz to parcel wpadnie do skrzynki ale nie dojdzie do tej postaci. Innymi słowy mówiąc: Parcel wraz z zawartością przepadł.
|
no i taka odpowiedz mi chodzilo a nie jak inni sie rozpisywali o tym czy dobrze wpisalem i czy niekt nie ukradl ;/ szkoda mialem w nim spora sumke ;/ chyuba napisze do cipow aby to zmienili XD dzieki narazie
|
Ale jakby co jeden napisał że na rooku nie ma dp właśnie że są tam gdzie jest dla pacc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |