![]() |
94 ek hacked
|
Rehost wrazie podmiany linkow :
Kod:
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=t9RGFyf2 Nawet nawet sie oblowil :> |
I co, fajnie? Kolega z gildi hack :\
|
pewnie, bo co? hacking to nie kradzież prawda? a myslisz sie ... ale przykro patrzec jak hackuja kumpla :( pogatulowac nie mozna, jedynie to wspólczuc tobie
|
dodać także trzeba, że postać nigdy nie botowała, skill 76 wziął się z mega skillowania, a co do haka to-ostrożnych nie okradają. Hahah nieźle koleś expi widze, behe, frosty; D niezłe skille-niezłe rezultaty!
|
ja tez mam slabe skille, ale nie przez botowanie ale przez wiele deadow ;)
anyway nic nie usprawiedliwia kradziezy |
Cytuj:
|
@up
chociazby mieczykiem (nie bede mowil jakim zeby nie spoilowac loota) moze to dla ciebie nie jest duzo kasy za taki mieczyk ale dla mnie tak :S |
jego char na arcani to Ludzik Dwuosbowy jakby było to komuś potrzebne
|
Powiem że żal ...
|
juz wiadomo kto mnie hacknał ..
btw fajny filmik nie jest sie z czego posmiac ? ; < |
Nie obłowiłeś się. Masturbuj się teraz przy loocie.
|
itemy odane ..
|
oO jakbym widzial swojego chara xD jesli odzyskales to masz farta ;p i nauczke na przyszlosc.
@Etoric ssiesz jak zawsze, w.g ciebie jak ktos ma slabe skille to odrazu boter? Chyba wlasnie na odwrot... jakby botowal to by sobie wytrenil lepsze. Niektorzy graja 4fun a nie dla cyferek. |
Cytuj:
po 2. skrót od według piszę się bez kropek, po prostu wg po 3. botter na ogół expi na rotach/larvach/żółwiach(mobach które go z łatwością nie rozwalą/dają żarcie/exp) wiec skille bottera nie przekraczają 80, szczególnie w shieldingu, w końcu jak może lecieć taki skill gdy boterzy expią z dwuręcznymi broniami?;] po sto dziesiąte nie znasz się po sto dwudzieste ósme the legends never die the legend never dies, wybierz sobie którąś formę, bo twój podpis nawet jak na takiego ciołka jak ty jest porażająco głupi. |
Widze, ze Ty sie zajebiscie znasz pro playerze ( 44 lv jeszcze pewnie mag ) i myslisz, ze duzo wiesz a tak na prawde gowno :D nie masz nic innego do roboty? Zaloze sie, ze nigdy nie wbiles 80 skilla lol. Chyba, ze nie masz nic do roboty tylko siedziec przed kompem 15
h trenic i pisac bezsensowne posty z ktorych 99.9% to krytyka, wez popatrz na siebie ;/ oceniasz ludzi po skillach i lvlu? ZAL. Co do mojego podpisu to sie odpierdol, natomiast Twoj jest zalosny ;/ |
no tak sie składa ze magik nie botuje, wiem bo jestem z nim w igldii i jeszcze sie niezdarzyło zeby mi nie odpisywal, zostawail chara na noc itp, dodam tlyko ze kutas ktory go ojebal tez jest z naszej gildii(tzn byl) i on za to bocil (50 lvl od 1 na samym bocie) ani na uni ani na nowym swiecie sobei juz gnojeg glupi nie pogra:)
ps. wpadl przez wlasna glupote - ten filmik^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1. Ty jesteś ssący! (tak bo głupoty piszesz nie wiem dobrze Ci idzie) po 2. Botter nie musi mieć niskich skilli (wcześniejsze moje sold chary miały po 84+ skille na dosyć niskich lvlach a przy 100tkach zawsze ~90 skill. po 3. Botować na żółwiach itp. słabych mobach dobrze jest teraz po dawnym knight upie z 1 ręcznej broni. po 4. Nawiązując do botowania jakbyś nie botował byś nie wiedział tego co piszesz. A prawda jest taka że to raczej dawniej knight urzywał 2 ręcznych broni. Tyle na Twój temat. @Hack współczuje. |
Cytuj:
po 2. no z tym się zgadzam. po 3. łaaa... żeby pobotować na żółwiach trzeba mieć w miarę dobre skille i z takimi skillami wieeeelkie zapasy czegoś do leczenia. Raczej ciężko tam też wyrobić z 2h, bo nie zapomnę, jak niekiedy samemu grając wdupiasz się w full respy to czasami nie wychodzisz. A co do rotów i larv... po co ryzykować utratę dwuręcznej broni na takich mobach? Bierzesz shield + jednoręcze jakieś i możesz kosić, a skille wskakują szybciej niż myślisz. (mówię jak było przed up) po 4. opanuj się, bo to nie chlew i nie potrzeba tutaj urażonych dzieci, które chcą się dowartościować. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |