![]() |
Tomby pod mt ster num
Mam pytanie, gdzie sa te Tomby pod mt ster num? i co tam jest? jaki loot, ile kasy/h itd
|
moze moglbys napisac co to jest mt ster num
|
Ja bym tego Tombem nie nazwał, prędzej ghostland a masz tam skeletony,ghoule,ghosty,beholdery,mumie,crypt shamblery... beholdery , ghosty i mumie występują tam w pojedyńczych ilościach cryptów jest troche więcej a reszta jest ~ średnio rozmieszczona po dużej przestrzeni na 2-3 piętrach
Aby się tam dostać możesz iść na 2 sposoby... albo iść w strone DTD quest i tam jest teraz przejście pod ten Ghostland albo iść od dwarf mines w strone domku gdzie jest witch i pare scorpionów i tam jest też wejście bezpośrednio @up i tak wiesz ocb a tylko żal posta na wymądrzanie się |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lepiej wejść na tego tzw "tomba" od strony thais ,nie trzeba będzie zabijac cyc smith i cyc drone tylko zwykle cyce ,a loot z nich w miare dobry choć zawsze jest tam masa ludzi>:(
|
Cytuj:
|
nikt nie dodał jeszcze że tam są dragi a nawet gs'y :] jak masz kilof i wiesz w którym miejscu kopać to się do nich dostaniesz. Dl'e też tam chyba są (tak przynajmneij słyszałem) ja palaynem tam waste nie miałem najbardziej denerwujący byl ten ghost xD
|
Cytuj:
|
Dać rade dasz ale na samych ghoulach i skeletonach na niższe poziomy bym sie an tym lvlu nie zapuszczał a z potworów można tam czasem też spotkać grolrama.
|
Cytuj:
|
Respi sie tak na poziomie -4 lub 5 zeby sie dostac trzeba kilof.
|
ale gdzie dokladnie musze kopac? macie jakiegos screena?
|
Ja bym ci Grolrama nie radził szukać ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gora nazywa sie Mount Stretum co oznacza gora mostkowa (mostek - polaczenie zeber na klatce piersiowej - taki maly zart ze strony CIP po tym jak sie dowiedzieli co "tibia" oznacza po Angielsku). |
Cytuj:
|
Szkoda, że się udzielacie w tym wątku, bo coraz więcej osób będzie tam chodzić. :( Ale cóż, jak już droga została wyjaśniona to ja coś dodam.
Kasa leci tam nieziemsko. Są respy dragów i na 80 % gs. Draga/dragi można ropnąć na górę także radzę uważać. ;-) Często widzę tam pk. |
dragi tam sa, o gs, dl, grorlamie (czy jak to sie pisze) nie slyszalem aby tam sie respilo :p ogolnie exp jest ok, 25 druidem dasz loozno rade na ghoulach, skeletonach i na pietrze z pojedynczymi beho i mumiami
|
Dokładniej to respi sie na -5 poziomie a kopać trzeba w lewym dolnym rogu na taki zaokrągleniu.Na moim świecie czesto go ropają i zbierają krwawe żniwo z ludzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |