![]() |
Helheim =)
Mam tu świeżości z Helheim
Mianowicie parę Brejadów (jak to je nazywamy) : P http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36550 |
Idz na Undeady albo na Panow z muskiem na wierzchu:)
Obiecuje,że sie zwrocixD |
Panuf z muskiem na wieszhó?
o co chodzi xD |
Gratz 8o
Nice loot -.^ |
23:24 Soulmann [132]: a w ogole to ktory owner?
23:24 Soulmann [132]: hhaha, wlasnie Ci film zjebalem RoX =] Ilu Drogi Risivie masz ownerów?:< 23:31 Risiv [134]: spadUwa To mówi samo za siebie xD |
Cytuj:
|
hail saphiraaa :*
|
Cytuj:
|
@Risiv
Panuf z muskiem na wieszhó? o co chodzi xD Chodzi zapewne o Braindeathy ;D Film fajny, dawaj wiecej! :) |
Zarąbiste ;o
Loot tez dopisal:) mam pytanie miales waste? |
moze ktos napisac na bialo jaki loot?
|
Cytuj:
POPROSTU GO NIE BYłO ale jak na 5 bp explo to przynajmniej fajna zabawa była xD ps. Baruteq może byś tak czytał wszystko co jest pisane na filmie a nie to co ci sie rzuci w łocy ? ; ( Soul sobie jaja robił ze mnie jak mu powiedziałem ze film kręcę ; o Panuf z muskiem na wieszhó? <--- a to nie mufi samo przezesie? ; ( |
Ey ia ńe wjem pomusz mj;< nałódż mńje teko jenzykła ale pewńje samo przezesie jak wspomniaueź wyżei.
On sieu czepja ^^nawed nie popaczy. A kurwa idz na brainy i juz:D prościej nie da sie:) |
Shaaaarer !! SUXOR!! Soon hacked. Wiesz kto to z tej strony ? Nie ? Przekonasz się ;).
~~~ Botting is better way.;) |
share share... dajcie sobie z tym spokoj ; )
; ( ; <<< ps.ale czy ja chce isc na braindeathy? ;d specjalnie expla skupuje na Brejady xDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |