![]() |
co kupic sorciem na 10 lv (nie dlugo 11)
tak jak napisalem w temacie nie wiem co kupic sorciem lv 10 chodze na cyclopy i poachery mam wand of vortex, scale armor ,plate legs ,dvarfen shield, dark shield no to wszystko plus jakies itemyki w plecaku typu food na mane powiedzcie plz mam kasy wand of Dragonbreath ladnie stroi depo wiec do wand of decay czas a nie wiem co robic z forsa nie wiem czy uzbierac jeszcze troche na blue robe lub crown armor czy kupic od razu p armora?powiedzcie jak wy byscie zrobili
|
Kup noble armor (1,5 - 3k), chyba że masz 20 k na crown armor, albo 10-15 na b robe
|
Nie kupuj crown armor bo jak na ten lvl masz malo capa :p najlepiej zainwestuj w blue robe jeżeli masz wystaraczająco dużo chajsu to zakup sobie wand decay (nie będziesz musiał wydawać później pieniędzy pieniędzy) :] A resztę rozgospodaruj wedle własnej inicjatywy :p:p:p
|
kup sobie [ITEM]mammoth fur cape[/ITEM] - troszke gorsze od blue robe ale tansze;)
|
HiHo :D
Po 1. Wand of Decay kup dopiero jak zrobisz 19lv
Po 2. Zbieraj na Blue Robe Po 3. Pisze się "niedługo" a nie "nie długo" taka rada na przyszłość :P Po 4. Polecam mój poradnik dobry jest dla Newbie ;) Pozdrawiam, Hodal |
mam juz 11 lv i pół
|
Nie ten dział. Raport
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |