![]() |
198 Ek Dead !
Dodatkowo jakis 80 + na poczatku , a potem w d lair veno 198 EK .
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/36552 Oczywiscie wspaniala obrona 198 EK xDDD Filmik nie moj . |
Ludzi jak mrówków :) celowe przekształcenie ;>
Gz fraga xD |
Apdeid!<3 minuta w trapje!
|
22:44 Glowka [10]: borze
Powiam Wam, że zaczynam sie przerażać swoimi rodakami. |
@UP
A ja toba (czyt. to ''borze'' to ironia) |
o maj gat jak oni to zrobili !!! http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif
|
Z tym pierwszym sie wiecej meczyli lol
Niezly wyczyn |
LOL... to jakis idiota musi byc... jakbym expil 198ek i przyszlaby do mnie taka zgraja bananow to przyjemnoscia byloby ubijanie ich pokolei :) tylko trzeba umiec... a nie... typka blokuja nooby... 5 razy moze kgos przesunac zeby dostac sie do schodow ale on zamiast tego patrzy co sie dzieje i ani sie nie ruszy ani nie skorzysta z okazji do przesuniecia nooba i dojscia do schodow... ehh..... szkoda mi takich ludzi
|
Co to miało być, ten koleś stał jak wryty i co jakiś czas walił exori gran,albo miał max lagi, albo to był totalny noob.
|
acc buyer =)
|
hahaha niezła ekipa i te nicki : )
|
Mógł stanąć 1sqm od schodów, jebnąć fb żeby go nie wysuneli, i walić e gran w to 1sqm gdzie stały nooby, jakby miał red albo deep yellow hp to tylko na dół i do góry i tak w kółko :D, btw koleś miał duże lagi, przynajmniej tak mi się wydaje.
Taka sama akcja jak z tym 300 ek, padł przez update :P |
up down i exori gran;/ tez mi filozofia.
|
Ale NAPEWNO nie padl by gdyby nie uptade i potiony... Ciężko by było zajebać takiego 198 ek na 8.0 a teraz wystarczy ile tam bylo osob ? 15? Żeby zjebać w parter 198 ek w jakies 5 min....
btw. ale ten koleś niezły noobek xD! @down to fajnie bo jak ja bym byl w jego sytuacji to bym sie cieszyl jak bym tak grzybki ubijal xD |
@drim~~
tam niebylo 15 noobow tylko 25-35... |
Niemożliwe stało się możliwym. Myślę, że ten EK nie uciekał, ponieważ był pewien, że uwali PKerów, ale przeliczył swoje możliwości i poniósł największą karę - śmierć. Ten pierwszy EK ładnie znoobił. Przecież wiadomo było, że jeżeli zejdzie na dół to będzie miał zamkniętą drogę ucieczki...
|
„Dzięki” za wypuszczenie prywatnego filmiku w obieg -.^.
|
Ten 198 znoobił ;/ mogł siedziec na schodach up/down i powoli ich wybijac :/ zchodzi na dół hit z łapki 150+ potem e gran 200+ i jest ponad 300 hp na raz ;/ a on wpakował sie w trapa i szczęśliwy i myslal ze zdoła sie z tych potionków wyleczyc ;/
|
A jakby tak góra-dól i z grana by dowalił to by ich pojedynczo powytkłukiwał... gran za 300hp spokojnie by zmiótł połowę teamu :P Ale łatwo każdemu mówić co by oni nie zrobili w takiej sytuacji tylko że istnieje coś takiego jak stres i zaskoczenie.
|
A moim zdaniem mial bota. : )
Myslę ,że przyszedł do komputery i dopiero wtedy zaczął walić e grany ale czemu sie nie leczyl tego niewiem : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |