![]() |
Dwarfen ringi
Skąd wziąć dużą ilość dwarven ringów??
Proszę o szybką odp... |
Wiesz lootować się raczej nie opłaca, bo z dwarfów wylatują b.rzadko w rzeczywistości... Najlepiej od ludzi ew. żeby szybciej za jakąś dobrą cene skupywać ;)
Pozdrawiam, Hodal. |
http://wiki.hunted.pl/wiki/Yaman
Drogo, ale jednak są :D Możesz spróbować również od graczy kupować. |
1 ring dostajesz z questa na wiezy z dsami i geo
1 ring jest w quescie geomacer w mt. mozna lootowac je z dwarfow. 1 jest na deep fibula quest. 1 ze skull of Ratha quest. Mozna kupic od ludzi. |
Dwarven Ring
Dwarven Ring
Attributes: Prevents drunkness while equipped Weight: 1.10 oz. Loot value: 100~Negotiable gp. Dropped by: Dwarf Soldier, Dwarf, Dwarf Geomancer, Novice of the Cult. Buy from: Yaman (Green Djinn Fortress) 2,000 gps Sell to: Yaman (Green Djinn Fortress) 100 gps Notes: Prevents drunkenness for 60 minutes. Helpful in slaying monsters that make you drunk, like Djinns, Assassins, Wyverns, Dworc Voodoomasters, Cyclops Smiths and Cults. |
Dużą ilość, to znaczy ile?
Proponuję kupić od kolegi co expi na dwarfach, albo samemu na nie iść, po 5-cio godzinnym huncie spokojnie powinineś mnieć ich z 10. Często leży duża ich ilość pod mt. sternum, gdzie jest quest z dwarf geomancerem- ludzie po prostu nie zbierają tego. |
Od ludzi sobie kupuj, a poco Ci duża ilość ?
|
@up: pewnie ekspi na czymś co upija. Na celeście ponoć po 500 gp, ale nie dam sobie ręki obciąć (nigdy tego nie kupowałem)
|
Cytuj:
@topic Idz w okolice questów, tam jest tego masa. Zawsze możesz spytać kolegów z wyższymi lvlami. Ja osobiście miałem, bez kupowania około 20 d ringów. |
Cytuj:
10 ringow w 5 h ? ::D jak ja expilam po 5 h i co 3 wyprawe mi ring loocil ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |