Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Time of Dying - Tibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=162866)

Aroonia 24-01-2008 17:24

Time of Dying - Tibia

Wszyscy wklejają filmy z huntów, pk, wojen... a ja postanowiłem zrobić coś nowego :)

Trzy minutowy film przedstawiający hmm... Tibijską interpretację pewnego utworu : http://pl.youtube.com/watch?v=zH-OZFOUWV0

(Film nie jest kręcony Tibicam, treść nie byłaby możliwa do przedstawienia. Kleiłem różne scenki pewnym programem) W najbliższej przyszłości zamierzam zrobić inny film, z innym utworem tego samego zespołu ^^

Pyro Aris 24-01-2008 18:10

i co ten filmik niby przedstawia ?
red hp ?

i do tego muza jakas zjebana

mEEEh 24-01-2008 18:25

całkiem ciekawe. do kazdego np. refrenu moglbys zrobic inny film, bo wieje nuda :P

Lexii 24-01-2008 19:05

Nie lubię tej muzyki ... także odpada na całej linii ;d poza tym taki byle jaki filmik.

Fores 24-01-2008 19:26

E no ludzie, dajcie chlopakowi troche pozytywnych komentarzy :), film w cale nie byl taki zly, lubie ten typ muzyki wiec za to +. Tak samo z tekstem, tekst piosenki dobrze przypasowany do scen, tylko szkoda ze tych ów scen bylo malutko : (.
Ogolnie: 7/10

Aroonia 24-01-2008 19:49

Hehe, gdzieniegdzie trudno było dobrać jakąś adekwatną do słów scenę. Powiedzmy "I'll wait here for you..". Chodzi o to, żeby scena bezpośrednio kojarzyła się ze słowami :) A "I will not die" no cóż, to było najłatwiejsze.

Co do samej muzyki, ten zespół jest jednym z moich ulubionych. Szczerze, nie obchodzi mnie opinia hiphopowców na jej temat, w końcu ten topic nie powstał po to, by się w nim kłócić. O gustach się nie dyskutuje ;)

Gucias 24-01-2008 20:00

Co wy macie do tej muzy? nie moja wina, że wy lubicie Krzysia Krawczyka :P

Ja tam lubię taką muzę :P Dobrze się przy takiej jeździ(szczególnie z czas umierać XD)a nie jakieś techno od którego łeb napier**** albo hh -.- tez mnie wkur*** na maxa
Fajny filmik sam bym lepszego nie zrobił, bo nie umiem
twórz dalej :P

<^>Skorupa<^> 24-01-2008 22:01

Film mi się spodobał. Czekam na więcej ale szkoda, że taka słaba jakość. Może następny film dasz też do ściągnięcia na kompa?

Even 24-01-2008 22:38

:E ?
jakbym nie przeczytał posta autora filmiku o czym jest ten filmik i jaki jest w nim sens to sam bym sie nie połapał T_T

niech ci będzie 6/10 za dobrą muzę:)

@edit

dobra daje 8/10 za pomysłowość :F

Hugo 24-01-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1860619)
i co ten filmik niby przedstawia ?
red hp ?

i do tego muza jakas zjebana

A ja napiszę, że ty jesteś zjebany.
Wyrażam przecież tylko swoją opinie nie?
Nie wziąłeś pod uwagę, że taka muzyka się może komuś innemu podobać?
Ja np. nie lubię hh a jakoś się nie wypowiadam na temat większości filmików, że zjebana muza.
Chwilę się zastanów zanim coś napiszesz.
Moim zdaniem muzyka bardzo fajna.

Vardesaavre 24-01-2008 23:02

Lol

Chłopak chciał się podjarać swoją postacią i że, jak miał red hp to sie wyleczył żenada

3/10

Elvisek 24-01-2008 23:11

Mi sie bardzo podoba, nie bylo czegos takiego jeszcze. Lap dyszke ;p

Elvisek 24-01-2008 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vardesaavre (Post 1861308)
Chłopak chciał się podjarać swoją postacią i że, jak miał red hp to sie wyleczył żenada

3/10

duzo ryzykowal, ale nie w tym sens.
chodzi o integralnosc tekstu piosenki i tresci filmu

raven 24-01-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvisek (Post 1861330)

nie tlumacz, jezeli kolesie tego sami nie zrozumieli, to i tak nie zrozumieja.

a co do filmiku?

cudny :D muza wyjebana, razi tylko troche to "unregistered...." i to ze powtarzaja sie scenki.

I WILL NOT DIE ! I WILL SURVIVE !

MasterTusk 24-01-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvisek (Post 1861330)

Naucz się wreszcie edytować posty...

Co do filmiku, za dużo powtórzeń jak dla mnie;)

Aroonia 25-01-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <^>Skorupa<^> (Post 1861184)
Film mi się spodobał. Czekam na więcej ale szkoda, że taka słaba jakość. Może następny film dasz też do ściągnięcia na kompa?

http://rapidshare.com/files/85565182...dying.avi.html CYK :]

Jakość jest jaka jest, dużo czasu spędziłem na kompresowaniu tego filmu tak, aby jakość była najlepsza i możliwie mało ważył. Przy stosunkowo dobrej jakości zajmował 155MB, a to jak na trzy minuty filmu dość dużo... 50Mb, przy tej wadze chyba lepszej jakości nie dało się wyciągnąć, aczkolwiek można sobie winampem lub Vplayerem otworzyć i widać lepiej niż w tym małym okienku na youtube.

Sceny się powtarzają, głównie refren, chociaż starałem się zrobić ich możliwie jak najwięcej.

No i... nie miałem zamiaru tutaj przedstawiać hardcorowych sytuacji, gdzie bije mnie 8 DLi a ja bohatersko wychodzę z opresji, nie ryzykowałem też zbytnio. Przy Kleczaj'ku mogłem czuć się bezpieczny ;)

Dziękuję wszystkim za oceny, każdemu z osobna, bo potrafi dostrzec mój wysiłek (Dwa dni tworzenia i nerwy, gdy sceny nie synchronizowały się z muzyką)

Ok'rzes 25-01-2008 00:10

Naprawde ok film. Nic dodać nic ująć w sam raz. Nie podoba się tym chyba którzy nie rozumieją ang. bo film ukazuje słowa z muzyki ... WIęc cała polska freestyleuje dzieciom ;!!;

Elvisek 25-01-2008 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1861387)
Naucz się wreszcie edytować posty...

Umiem, ale po co to robic. Chyba sie nie przejmujesz ze licznik postow ciagle rosnie? lol

To tak jak komus mowic aby jadl lewa reka, a nie prawa. Co kto lubi i tyle.

CzareKing 25-01-2008 01:26

Myślałem, że to będzie o czymś innym. Np o tym jak kolesie uciekają z trapów od ludzi albo jakieś tam a nie o non-pvp :s

Pyro Aris 25-01-2008 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1861304)
A ja napiszę, że ty jesteś zjebany.
Wyrażam przecież tylko swoją opinie nie?
Nie wziąłeś pod uwagę, że taka muzyka się może komuś innemu podobać?
Ja np. nie lubię hh a jakoś się nie wypowiadam na temat większości filmików, że zjebana muza.
Chwilę się zastanów zanim coś napiszesz.
Moim zdaniem muzyka bardzo fajna.

sram na to czy komus sie podoba to gowno ,mi sie nie podoba ,wiec pisze ,proste
"Moim zdaniem muzyka bardzo fajna." - ty mowisz ,ze ci sie podoba (wyrazasz swoja opinie)
ja napisalem ,ze mi sie nie podoba (wyrazam swoja opinie)

pozdrow mame :*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gucias (Post 1860848)
Co wy macie do tej muzy? nie moja wina, że wy lubicie Krzysia Krawczyka :P

Ja tam lubię taką muzę :P Dobrze się przy takiej jeździ(szczególnie z czas umierać XD)a nie jakieś techno od którego łeb napier**** albo hh -.- tez mnie wkur*** na maxa
Fajny filmik sam bym lepszego nie zrobił, bo nie umiem
twórz dalej :P

AVE SATAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

btw. ta scenka z orciem to juz wogole...
tez moge stac przy potworze bez eq i czekac na reda

BRUDASY ftw _/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21.