![]() |
Time of Dying - Tibia
Wszyscy wklejają filmy z huntów, pk, wojen... a ja postanowiłem zrobić coś nowego :)
Trzy minutowy film przedstawiający hmm... Tibijską interpretację pewnego utworu : http://pl.youtube.com/watch?v=zH-OZFOUWV0 (Film nie jest kręcony Tibicam, treść nie byłaby możliwa do przedstawienia. Kleiłem różne scenki pewnym programem) W najbliższej przyszłości zamierzam zrobić inny film, z innym utworem tego samego zespołu ^^ |
i co ten filmik niby przedstawia ?
red hp ? i do tego muza jakas zjebana |
całkiem ciekawe. do kazdego np. refrenu moglbys zrobic inny film, bo wieje nuda :P
|
Nie lubię tej muzyki ... także odpada na całej linii ;d poza tym taki byle jaki filmik.
|
E no ludzie, dajcie chlopakowi troche pozytywnych komentarzy :), film w cale nie byl taki zly, lubie ten typ muzyki wiec za to +. Tak samo z tekstem, tekst piosenki dobrze przypasowany do scen, tylko szkoda ze tych ów scen bylo malutko : (.
Ogolnie: 7/10 |
Hehe, gdzieniegdzie trudno było dobrać jakąś adekwatną do słów scenę. Powiedzmy "I'll wait here for you..". Chodzi o to, żeby scena bezpośrednio kojarzyła się ze słowami :) A "I will not die" no cóż, to było najłatwiejsze.
Co do samej muzyki, ten zespół jest jednym z moich ulubionych. Szczerze, nie obchodzi mnie opinia hiphopowców na jej temat, w końcu ten topic nie powstał po to, by się w nim kłócić. O gustach się nie dyskutuje ;) |
Co wy macie do tej muzy? nie moja wina, że wy lubicie Krzysia Krawczyka :P
Ja tam lubię taką muzę :P Dobrze się przy takiej jeździ(szczególnie z czas umierać XD)a nie jakieś techno od którego łeb napier**** albo hh -.- tez mnie wkur*** na maxa Fajny filmik sam bym lepszego nie zrobił, bo nie umiem twórz dalej :P |
Film mi się spodobał. Czekam na więcej ale szkoda, że taka słaba jakość. Może następny film dasz też do ściągnięcia na kompa?
|
:E ?
jakbym nie przeczytał posta autora filmiku o czym jest ten filmik i jaki jest w nim sens to sam bym sie nie połapał T_T niech ci będzie 6/10 za dobrą muzę:) @edit dobra daje 8/10 za pomysłowość :F |
Cytuj:
Wyrażam przecież tylko swoją opinie nie? Nie wziąłeś pod uwagę, że taka muzyka się może komuś innemu podobać? Ja np. nie lubię hh a jakoś się nie wypowiadam na temat większości filmików, że zjebana muza. Chwilę się zastanów zanim coś napiszesz. Moim zdaniem muzyka bardzo fajna. |
Lol
Chłopak chciał się podjarać swoją postacią i że, jak miał red hp to sie wyleczył żenada
3/10 |
Mi sie bardzo podoba, nie bylo czegos takiego jeszcze. Lap dyszke ;p
|
Cytuj:
chodzi o integralnosc tekstu piosenki i tresci filmu |
Cytuj:
a co do filmiku? cudny :D muza wyjebana, razi tylko troche to "unregistered...." i to ze powtarzaja sie scenki. I WILL NOT DIE ! I WILL SURVIVE ! |
Cytuj:
Co do filmiku, za dużo powtórzeń jak dla mnie;) |
Cytuj:
Jakość jest jaka jest, dużo czasu spędziłem na kompresowaniu tego filmu tak, aby jakość była najlepsza i możliwie mało ważył. Przy stosunkowo dobrej jakości zajmował 155MB, a to jak na trzy minuty filmu dość dużo... 50Mb, przy tej wadze chyba lepszej jakości nie dało się wyciągnąć, aczkolwiek można sobie winampem lub Vplayerem otworzyć i widać lepiej niż w tym małym okienku na youtube. Sceny się powtarzają, głównie refren, chociaż starałem się zrobić ich możliwie jak najwięcej. No i... nie miałem zamiaru tutaj przedstawiać hardcorowych sytuacji, gdzie bije mnie 8 DLi a ja bohatersko wychodzę z opresji, nie ryzykowałem też zbytnio. Przy Kleczaj'ku mogłem czuć się bezpieczny ;) Dziękuję wszystkim za oceny, każdemu z osobna, bo potrafi dostrzec mój wysiłek (Dwa dni tworzenia i nerwy, gdy sceny nie synchronizowały się z muzyką) |
Naprawde ok film. Nic dodać nic ująć w sam raz. Nie podoba się tym chyba którzy nie rozumieją ang. bo film ukazuje słowa z muzyki ... WIęc cała polska freestyleuje dzieciom ;!!;
|
Cytuj:
To tak jak komus mowic aby jadl lewa reka, a nie prawa. Co kto lubi i tyle. |
Myślałem, że to będzie o czymś innym. Np o tym jak kolesie uciekają z trapów od ludzi albo jakieś tam a nie o non-pvp :s
|
Cytuj:
"Moim zdaniem muzyka bardzo fajna." - ty mowisz ,ze ci sie podoba (wyrazasz swoja opinie) ja napisalem ,ze mi sie nie podoba (wyrazam swoja opinie) pozdrow mame :* Cytuj:
btw. ta scenka z orciem to juz wogole... tez moge stac przy potworze bez eq i czekac na reda BRUDASY ftw _/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |