Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Błąd/Problem w kliencie tibijskim ? Pisz tutaj i nie zaśmiecaj forum ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=162891)

Light-r 24-01-2008 20:17

Błąd/Problem w kliencie tibijskim ? Pisz tutaj i nie zaśmiecaj forum !

Witam

Wyskoczy Ci bład nawet 20002 ? lub inny albo masz inny problem z klientem.Skończ spamować forum i wrzucaj swój problem do tego topica

Myśle że nie będzie niepotrzebnych tematów i proszę moderatorów o przyklejenie tego topicu bo zauważłem że pojawiają się posty dotyczące błędów i problemów klienta

Pozdrawiam Light-r:)

Lechista 25-01-2008 13:31

Bardzo dobry, temat, również jestem za przyklejeniem. Już mam dość tych durnych tematów. Dzisiaj się koleś nie pytał o klienta, ale o to ile musi czekać na brode od baggera na fibuli, wlazłem w szukajke i znalazłem 6 podobnych tematów, na 1st stronie...
ps. Ja jestem za wprowadzeniem, twardego regulaminu, np, takiego jak na tibia.org.pl, za bezsensowne posty dużo pkt karnych, i jak dostaniesz bana to nie możesz nawet forum przeglądać, a co najważniejsze, nie możesz się wylogować, a co za tym idzie?? Nie będzie można zrobić nowego konta...

SirAdasii 25-01-2008 14:30

Dobry pomysł, ale znając życie i tak zaraz sie pojawi 10 tematów typu "error - ip blocked - mam shakowana postac? plax plax halp me plax fast plax" :) mozna to zauważyć w innych działach gdzie są tematy typu: gdzie expić ze skillami xx/xx a i tak powstają tematy typu "Mam najta 11lvl 50/50 gdzie expić?" ale może sie przyda :)

Edit@ hahahah a nie mówiłem? 5 minut po moim poście:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek153 (Post 1862018)
witam

gdy proboje sie polaczyc na niemeickie serwery jest ok odraz uwchodzi a jak chce wejsc na srwer usa to mam ciagle blad 10060 juz od kilku godzin =/ co zrobic?

Kubusssek 25-01-2008 14:47

Przyklejcie GO !! B)

Coraz więcej jest "nóbków" co płaczą jak im błądw Tibii wyskoczy..

Bartek153 25-01-2008 16:28

gdy proboje sie polaczyc na niemieckie serwery jest ok odrazu wchodzi a jak chce wejsc na serwer usa to mam ciagle blad 10060 juz od kilku godzin =/ co zrobic?

adammistrz 25-01-2008 18:03

mam kubuntu i nie moge wloczyc klienta patrzylem na poradnik o linux'ie
ale tam nic nie ma wszystko sciagnolem pomozcie ;(

Barosa7 25-01-2008 18:18

Chociaż jeden porządny temat!
:dance:

Ale czy nie było już podobnych?:confused:

Light-r 26-01-2008 16:11

Odświeżam.....piszcie tutaj swoje problemy i nie zaśmiecajcie forum jak ten co teraz napisał topic o IP Blocked

Moderatorzy przyklejcie ten temat jak najszybciej!

Kalach98 26-01-2008 16:46

mam problem po wpisaniu pass pisze mi cos takiego:
Ip addres blocked for 30 minutes. please wait.
No i odczekalem 30 minut i nic.
pls help

Lechista 26-01-2008 16:52

hmm Bartek153, myślę, że narazie przez ten czas jak cipsoft ma problemy będą nam wyskakiwały takie błędy, musisz odczekać trochę i spróbować ponownie.
@Kalach98
Może jednak nie odczekałeś 30minut. Widzę, że jesteś niecierpliwy, i szybko zakładasz głupie tematy zanim trochę poszukać, poszperać, poczekać. Poczekaj dokładnie 30 minut i spróbuj znowu. Możliwe, że znowu było 30 minut od odczekania, bo źle wpisałem pasy. Bardzo możliwe, że je naprawdę źle wpisujesz(może masz Cspslocka, albo klawiature "umlałt"
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adammistrz (Post 1862382)
mam kubuntu i nie moge wloczyc klienta patrzylem na poradnik o linux'ie
ale tam nic nie ma wszystko sciagnolem pomozcie ;(

hmm, nie wiem czy wiesz, że jest specjalny klient na linuxa. Możesz powiedzieć co to jest "kubuntu, bo nie za bardzo kumam :D

Kalach98 26-01-2008 16:58

ok poczekam. ale mam kolejne pytanie(jezle moge).
Tibia.com nie chce mi sie wlonczyc (pojawia sie biala strona i nic.

Lechista 26-01-2008 17:12

jak już pisałem, poszukaj trochę, to nie boli. Na oficjalnej stronie pisze, że mają problemy i jest nie czynna...nie wiadomo kiedy wróci do normy

Gremlin 26-01-2008 22:09

Zakladajac taki temat nie podajac w nim zadnego FAQ i odpowiedzi na najpowszechniejsze problemy tylko dodajecie do spamu a nie odejmujecie od niego.

Barosa7 26-01-2008 22:10

Mówimy NIE :topic:!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11.