![]() |
Nie daj sie zchackowac przez tibicam!!!
Wiec, jak sciagacie jakies filmiki to pamietajcie ,ze ich format to jedynie xxx.rec
Pliki innego formatu (*****) to poprostu keylogery. inna rzecza sa pliki spakowane (*****, ***** etc) Moga sie tam zanjdowac pliki .rec (spakowane aby zajmowaly mniej miejsca) lub pliki exe (keyloger spakowany dla pozorow) duzo filmow znajdziecie na forum www.tibia.de Nie dajcie sie zchackowac!!! |
mysle ze jest to dobry temat dla początkowych graczy ( nie uwazam ze ten temat jest beznadziejny itp.)
|
Piszac ten temat w szczegolnosci odnioslem sie do poczatkujacych graczy.
Wydawalao mi sie to oczywiste...ale poczatkujacy w sensie tego co dopierao zaczol sie zajmywac filmikami.^^ |
Pragnę napomknąć ze nie wszystkie rary\zipy sa bezpieczne... moga byc uszkodzonym arhciwum przy ktorym sie instaluje kl ;)
|
Dobry temat !!! Moze sie przydac dla jakis nowych graczy!!! Kturzy nie rozruzniaja rar od rec itd.
|
to mi sie okazalo ze w folderze zip jest .Jpg a otworzylem i patrze a tu wielkie nic
(CZarnY ekran) :( a temat byl fajny "free golden legs" :D |
Ja mam pytanie , mój skaner antyvirusowy znalazł juz na moim kompie 88 trojanów. Czy trojany mogą być keyloggerami?
|
Taaa... HAKEROM WON
HIHO!
Cytuj:
|
raczej nie...
HIHO!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Temat na pewno pomoże początkującym, lecz czy musiałeś go wkładać w dziale "Filmy"? Dział "Inne" też by się nadawał. Ale spoko ;)
Początkujący (i nie tylko) - nie dajcie się! |
Dr.Unknown - racja. Trojan to generalnie progs laczacy w jakikolwiek sposob komp autora i komp ofiary. Czyli taki keylogger majacy za zadanie wyslac zapis klawiatury do autora bedzie wykraty przez antyvira jako trojan.
Radovan - radze szybki format albo logwanie sie z jakim plikiem txt |
@up
Format planuje za 2 dni. A Antyvir usunał trojany (123 miałem) W 6 zmienił nazwę. Potrzebuję teraz jakiegoś stałego antyvira z ochroną na okrągło. Co polecicie? A z tym txt to nadal musze? |
MMMMM moze AVK ??? Pc clin I nie zapomnij o AD Avare
|
[quote=Fejkowiec]Temat na pewno pomoże początkującym, lecz czy musiałeś go wkładać w dziale "Filmy"?
A no dlatego , gdyż wydaje mi sie że nie każdy kto chce obejżeć filmki zajrzy do innego dzialu. |
Ja wlasnie ynalayem takie cođ jak www.anti-keyloggers.com i tam jest program anti keyoggerowy. Zanosi się na fajny. Ale to tylko demko. :)
Własnie zainstalowałem i jest super. Już znalazł mi 4 keyloggery. Program chodzi cały czas i szuka na bierząco. Kiedy znajdzie (automatycznie disable robi na nich) A i jeszcze jedno. Wykryło mi , że moja Tibia jest keyloggerem. Ale to chyba niemożliwe , żeby Tibia sama w sobie była keyloggerem?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |