![]() |
Geo i monk po update
Witam, mam 70 lev skile 84/67 eq demon shield,blue robe, warrior helmet,k legi, platinum amulet, probowalem skilowac na monku dzikim niesetety ciezko tam czasami 100+ potrafi walnac a slimy padaja za szybko- gdzies czytalem ze teraz po update monk nie wytrzymuje z bloczeniem geomancera czy to prawda? A drugie pytanie jakie skile i eq musze miec zeby skilowac na monku bez waste ew. pare mp na godzine. Dodam ze gram na non pvp...
|
Sorka za double post
Wlasnie sprawdzilem monk nie daje rady na geo!! Co te pier*** cipy robia! Ale pozostaje pytanie jakie skile i eq na monka |
mam ten sam problem^^ otoz nie wiem jak jest z waste ale gosciu mial skile cos kolo 90 lvl 103 chyba i mowil ze spokojnie na nim treni
|
Mam ten sam problem swoim 77 rp . Slimy za szybko padają , na samym Geomancerze nie da rady bo hity po 100 + wali , a monk też potrafi sieknąć ! Zostały mi stone Golemy. Mają dobrego defa i dość długo się trzyma ale raz an jakiś czas potrafi walnąć za 80.
|
a moze na cycku?
|
Hmm, a ja troche treniłem palkiem i wiem jak mozna dobze potrenić nawet do osiagnięcia 95+ dysta.Musisz sobie znaleźć jakieś miejsce(najlepiej małe pomieszczenie-np.na trolach za mostkiem dwarfów)i bloknąć dwie matki i udeżać w klony z daleka.Jest to dobry sposób i widziałem ludzi którzy w ten sposób osiągali 95+ skila w dyście.
Myślę że pomogłem :p |
A może [MONSTER]Gargoyle[/MONSTER] ? Ofc z kamieni.
|
Idz lepiej na malpy lub na zolwie wez kamienie i akakuj z nich na balance.
|
Powiem wam co macie zrobić. Jak na non pvp to poproś kolegę maga/druida by zsummonował monka i ten monk bloknie dzikiego monka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |