![]() |
Zarabianie Sorcererem, mozliwe?^^
Siema!
Mam pytanie, może głupie, ale potrzebuję na nie odpowiedzi^^ Moje pytanie brzmi "Czy da się zarabiać Sorcererem tak na 30~lvl'u?". Bo np. tam gdzie moim najtem zarabiałem 10k dziennie (fibula rotworms) to sorcem na 1 wejście wyciągałem w kasie 2k~, a szło bp manasow :/ Czyli w 1h~ zarabiałem ok. 1k... Musiałbym siedzieć 10h, gdzie najtem tylko 3~:/ Klepanie run odpada:P Dzięki za odpowiedź! pozdro |
idz na senje na mino, zrob lootbaga zbierajac wszystkie smieci ktore da sie sprzedac, w ciagu 3h zarobisz jeszcze wiecej niz te 10k ktore wyciagales knightem
|
@Ufocznik
Ja tam moim 33 sorcem zarobiłem 5k w ciągu godziny, a zużyłem 10mf :D Do autora tematu: Możesz jeszcze iść na mintwallin tam jest pełno minosów każdego rodzaju, można także pohuncić trochę dragów ;). Przyda się pacc i postman ale i bez tego dobrze się expi i loot prowadzi :D. Wadą jest że trzeba trochę długo tam iść. Mam nadzieję, że pomogłem. Aby zarobić po prostu trzeba robić lootbagi i umieć czyścić duże spawny z małym waste :P |
Wbij 33 level i idź z Wand of Inferno na guardy. Oczywiście lootbaguj. Zyski są.
|
Idź na gobliny i zbieraj small stone .Można zarobić nawet dużo kasy na nich ja tak robiłem sorcerem i źle na tym nie wyszłem.
Pozdro ;) |
@up: Taa ale zanim nazbiera tych stones to troche minie wiesz ?..
Tak jak kolega ileś up napisał wbij 33lv i wtedy popróbuj Guardy |
Jak chcesz dużo zarobić, to na FACCu polecam bardzo rozbudowane po update poziomy Skeletonów, Ghouli, Beho na Mount Sternum. W godzinę z samej kasy wyciągniesz 3k plus około 1 life ring i ładny exp. Z PACCem skoczyłbyś na Scaraby i zarobił ponad 2 razy więcej efektywniej expiąc, ale cóż...
|
Najlepsze są Dwarfy Guardy i chyba najlepiej się na nich zarabia :) Rób lootbagi albo dobij 33 i wand of inferno (:
|
Sorc
Ja bym ci radził pójść na "facc tomba" czyli podziemia pod mount sternoom <-- nie pamietam jak to sie pisze. W 2 godziny masz 2 bp kasy i z 7 two handed swordow. Więc zyski są bardzo dobre a exp też spoko
|
Cytuj:
Ja na rotach na fibuli zawsze mialem 1k w mniej niz pol godziny... |
Cytuj:
|
@UP
i właśnie nie na widzę takich tematów, i wkurzają mnie ludzie co odpowiadają na nie, tak samo jak się pytają jak bezpiecznie dojść na katedre, właśnie dlatego, że jest w miarę niebezpiecznie, expie tam :D(bo 20 levelki, mogą paść na gs'ie :D |
Cytuj:
-Moje pytanie brzmi "Czy da się zarabiać Sorcererem tak na 30~lvl'u?". -Tak, da się. |
Cytuj:
@Topic: Guardy. |
up. i jak będziesz miał pecha to przyjdzie gm i da ci bana za lurowanie , ale gmów zazwyczaj nie ma :p ( przynajmniej na celescie ) .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |