![]() |
jak napisac do gm
sluchajcie mam pare spraw a nie wiem jak napisac do gm jak ktos wie jak napisac do gm na harmioni to niech powie . ekhm napisze
|
jesli chodzi o PW to po prostu wpisujesz nick gm w specjalnym miejscu tam gdzie sie wybiera kanal (trade,help,game-chat itd.)
a jesli raport to ctrl + r (pamietaj ze musi byc w jezyku angielskim) |
to co wyżej(ctrl + r)
|
2x @up
Powodzenia... @topic Lepiej wyslij meila bo spotkac GM'a online to naprawde fart ja mam wszystkich w vip i jeszcze ani razu nie byl zaden online sam musze napisac:/ pzdr @down a o ile ze jest? Ja sie nie znasz to sie nie wypowiadaj... |
@up
Hahahahaha? Wiesz o tym że GM nie jest na zielono jak jest online? Już miałem 3 razy taki przypadek -.- @topic Ctrl + R,forum tibia.com,Priv |
Cytuj:
|
Ej no to sorry!!! Widocznie kiedys tak bylo;/
Ale zobaczcie sobie na tibia.com---->support----> Gamemasters list i tam zobaczcie ostatnie logowania chyba ze tez sie nie zapisuje:] pozdro |
Ctrl+r
Możesz spróbować komendy ctrl+r. Raportowalem ludzi z 50 razy i nigdy nie zjawil sie gm. Pamietaj ze tylko 1 gm za jezyk polski więc pisz po angielsku.
|
Cytuj:
A co do harmoni.. Gm sa tam stosunkowo czesto. Lecz radzilabym najpierw zapytac na help, czy warto pisac do gma. Jesli zas chcesz zraportowac go - polecam gamemasterboard na forum. |
jaki ma nick polski gm
|
Skąd się biorą takie nooby jak ty? Na cholerę SPAMUJESZ jakimiś głupi tematami? Myślisz ze Ci da FREE ITEM? To jesteś w błędzie.
|
Cytuj:
|
GM to Ci się udzieli kilka razy jak nowy świat jest -.-
Raportowanie ludzi przez ctrl+r mija sie z celem. Komunikat żeby czekać na odpowiedź jest wieczny. |
Cytuj:
Metal'Hard'Rocker Wyluzuj.. |
Cytuj:
Czyli... Da sie trafic na gm. Lecz trzeba miec po prostu szczescie. Gdy ctrl + r nie dziala to zawsze jest forum. @up Pomylka, poprawiam ;D. Skad ja tego xardasa wytrzasnelam? |
Najlepszym sposobem (co nie znaczy, że dobrym) jest napisanie na forum "gamemaster". Z tym że zarówno to, jak i ctrl+r dotyczą tylko zgłaszania naruszenia zasad przez innych graczy (ew. na forum możesz jeszcze zapytać o coś, co dotyczy GM-ów). Jeżeli te "parę spraw" dotyczy wprowadzenia jakichś zmian w Tibii, to użyj forum "proposals". Jeżeli natomiast chcesz GM-a poprosić o frea itanz, teleportowanie cię do skarbca imperatora w Kazordonie albo spytać czy sam możesz zostać GM-em, to zapomnij.
|
co do tego ze gm jest online ale w vip na czerwono, dzieje sie tak poniewaz gm moze znikac, wpisuje komende i znika jest niewidoczny, tak jakby go nie bylo.
pzdr |
Do GM'a napisz po angielsku.
|
Cytuj:
@Down Wybacz, lecz akurat odczulam taka potrzebe... |
trzeba było odkopać temat z przed kilku dni żeby napisać taką bzdurę ??
-,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |