![]() |
Plz pomóżćie
Mam pytanko
Otóż historia wyglada tak : Mam 18 lvl druid no i calkiem niezly sprzęt i tak dalej i gram na calmerze ale wiekszosc moich kumpli gra na securze a mi szkoda mojej postaci ponieważ dużo czasu jej poświęciłem na nabijanie lvl i mlvl wiec czy mogl bym napisać coś do Cip-ów żeby mój account przenieśli na secure??Prosze odpowiedzcie i jeżeli tak to napiszcie co mógłbym i w jakie miejsce (tzn. pod jaki adres to napisać) z góry dzięki za pomoc |
Mission imposible
Według mnie to jest niemożliwe. Gdyby tak można to każdy by chcial tak zrobić. :)
Pay me or die! :) |
racja niemozliwe 100& ze sie nie uda.pomysl jakby to bylo gdyby np. ktos cos ukradl i na inny swiat.ktos by PK i na inny swiat???????????? pomysl a nie glupie tematy dajesz LOL
|
Skoro idzie zmienic imie to dlaczego nie serv??
|
Od kiedy to idzie zmienić imię?? A po drugie nie można przenieść postaci, bo różne światy to zupełnie różne, niezależne od siebie serwery. Nie jest możliwe takie przenoszenie postaci. W ogóle nie byłoby to dobre, żeby każdy mógł tak sobie przenosić postaci.
|
Imienia nie można zmieniac tak samo servera bo na różnych serverach ceny różnych rzeczy są różne i tak kupisze sobie fs na jaednym swiecie za 5 k a na innym sprzedasz za 20k
|
Taaa, jasne. Mówisz, jakby ceny były tutaj jedynym powodem. Wydaje mi się, że w ogóle ciężko byłoby przerzucić te wszystkie dane z jednego serwera na drugi, chociaż... Nie wgłębiałem się w to aż tak.
|
He
no w sumie wszyscy nademnom majom racje mozes napisac do cpi ale pzyjdzie ci odpowiedz po angielsku dluga w pizdu a i tak nic tam ie znajdziesz o zmianie serva
|
No to moze ktos mi pomoze streścić właśnie taką wiadomość do cip-ów i może ktoś by podał adres e-meil
|
Przeniesienie konta jest raczej niemozliwe :( jesli by to bylo mozliwe to np. jakis high lvl bym mogl sobie przeniesc postac na dopiero co powstaly server ;\ wtedy by o razu mogl huntowac na wszystkim na czym by tylko chcial to by nie mialo sensu.Ale calkiem bylo by przyjemnie skakac po serverach i przenosic postacie kiedy by nam sie tylko chcialo :) ehh... szkoda ze tylko mozna o tym pomarzyc
|
Cytuj:
http://tibia.4players.de/home/?subto...archive&id=113 |
Ja tam widze 1 opcje jak przeniesc postac na inny server :)
Kontaktujesz sie z kim z CIP Team i wykladasz powazne argumenty na stol (~$10K powinno wystarczyc :D ). A tak pozatym to zostalo tu wystarczajaco duzo razy powiedziane ze sie tego nie da zrobic (temat zamkniety). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |