![]() |
ERROR kto to wyjasni ??!!
Jestem sobie w gh a tu nagle niby lag ale chodzic moge i dzieje sie cos takiego:
http://images28.fotosik.pl/147/bcd6b78112d7f53b.jpg |
taka minigierka, musisz jak najszybciej zebrac wszystkie itemy.
|
A tak na serio.....
|
Nie używaj przezroczystych drzewek ani zaznaczanych rybek.
|
nie uzywam rzadnych z tych rzeczy tak nagle mi sie zrobile ale jak wlaczylem tibie ponownie juz tego nie bylo :)
Wiec jaka byla przyczyna tego? |
Twój komputer martwi sie o twój mózg i każe ci wyłączyć tibie.
a tak na serio to przestań grać w te gówno. |
1. Wykasuj i wgraj od nowa klienta Tibi ( skopiuj wczesniej odkryte przez Ciebie mapy )
2. NIE WGRYWAJ przezroczystych drzewek, wykrywaczy rybek itp. modyfikatorów Tibi ( tych, gdzie musisz zaakceptować " Tak, zmień na wszystkie " ) 3. Nie jestem pewien, ale mam wrażenie, że to jest OTSik |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Miałem tak jak mi karta graficzna padała, ale mam nadzieje, że u ciebie to kwestia źle zrobionych przezroczystych drzewek itemów itd. |
A może po prostu zfejkowałeś ten screen. W końcu nie bez powodu znalazł się w tym dziale?
@down A więc dlaczego ten temat jest w dziale Fake? @drevny To guildhouse na północ od Plains of Havoc, a nie jego własny, osobisty domek. |
To raczej nie fejk. Też miałem kiedyś podobny błąd, ale zamiast setek powtarzających się sprajtów, wszędzie były literki.
|
Samolub...
My tez chcemy pograc w "1... 2... 3... Zbieraj item!", myslisz ze tylko ty jestes taki pro? :P A Mysza cwaniak sobie literki zbierał... Coś dla dyslektyków? xD |
Cytuj:
|
hmm.... tez mialem to z literkami jak karte wymienilem na nowa i to chyba jest blad nowych sterownikow do ati rododendronow i tyle teraz mam starsze sterowniki i dziala z starym g force o bledzie ani widu ani slychu
ps.ladny masz domek spory jak na taki badziewiasty outfit |
To easter egg, jak w Hitmanie. Najpierw pozabijaj swoje klony, a potem możesz zebrać nagrody.
IMO zrób reinstall Tibii. Zawsze możesz skopiować mapy. |
Zrobilem reinstal Tibi i jest OK. Dzieki za pomoc.
P.S. To nie byl fake tylko glupi error. Umiescilem w tym dziale to jest to zdjecie troche inne od normalnych :P Mozna zamknac. P.S.2 Cytuj:
GH wykupil leader a ja jestem czlonkiem i nie musze miec pacc zeby miec niebadziewiastu outfit :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |