![]() |
Manasy od 50 lev.
Witam, właśnie wbiłem 50 lev. i zastanawiam się czy opłaca sie kupować great mana potiony, czy może raczej zostać przy starych, prosze o wasze opinie :o
|
Na twoim lvl napewno great sie nie oplaca.
|
To zalezy od ciebie. Jesli zamierzasz chodzic na 50 lvl na hydry czy dl'e to kup Greaty, a jesli ty caly czas chcesz chodzic na tomby lub na zwykle dragi to wystarcza zwykle Mana Potiony. Po update teraz wiecej uzupelniaja.
|
Grejty sa od 80lvl i tylko dla postaci magicznych.
Mozesz jedynie kupic strongi (tylko pal,sorc,druid) Jeżeli nie zalezy ci na capie to bierz mana potionki (te najmniejsze). Jeżeli chcesz miej duzo wolnego capa to strongi. |
Kurczeee, mój błąd, chodziło mi o strong mana potion, są od 50, i nie wiem czy ich używać, expie na piratach. na capie mi nie zależy bo wysyłam loota parcelami, tyle że nie wiem czy te nie są bardziej opłacalne :baby:
|
Wiec moim zdaniem tańsze bedzie expienie malymi.
|
Jeśli huncisz mocne monstery ( typu Hydry ) i robisz to bez przerwy, a perspektywa biegania do depo co pół godziny Ci się nie uśmiecha, to bardzo się opłaca. Jeśli expisz na Guadach, Scarabach, Elfach... to chyba Ci się nie opłaca.
|
expie na piratach, dobra najlepiej kupie se z 4 bp i pójde zobacze czy waste czy nie... Thx wszystkim za pomoc ;)
|
Najbardziej opłacalne ze wszystkich mana potionow sa najmniejsze.
|
Hmmm powodzenia na 50lvlu na hydrach solo.
Jak dla mnie strong lepsze. |
Ja używam strongów a na hydrach solo nie dasz rady a nawet jak dasz to waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaste.
|
Ja Na Twoim Miejscu bym kupil poniewaz nie musisz tak szybko uzywac tych manasow itp tylko jak masz mniej hp lub many jak juz na redzie jestes to wtedy uzywasz :P
|
Wy sami nie możecie pomyśleć,tylko durne tematy zakładać musicie?
Wiadomo,że jeżeli idziesz na mostery,na których bedziesz potrzebował szybko uzupełnić mane,to bierzesz większe manasy. |
Zwykle manaski ~100many 1k/bp
Strong ~200many 1,6k/bp w capie nie wiem jak z tym jest, ale strong musza sie bardziej oplacac... |
Cytuj:
8 mapa potionow ( 400 gp ) 5 strong mana potionow ( 400 gp ) mp : 800~ many smp : 700 z hakiem |
po testowałem i używam strong. może i troche mniej many, ale za to capa więcej, i ogólnie jakoś mniej tego syfu w bp ;)
|
Cytuj:
|
nie jestem pallem -.- po za tym czyszcze se z gfb piętra, więc wiesz... zawsze można zwastować nawet na ratach xD
|
Expienie - Zwykle potiony
Battle, ciezki exp itp - Strong potiony |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |