![]() |
Dolera Family
Temat zamkniety.
|
Moge zaoferowac guildie ;P. Mam tylko jeden warunek: zabijac guildless, bez protow albo ze slabymi guildiami ;P.
Notabene na tym serwerze jest teraz wojna. Wybacz, ze ostudze twoj zapal, lecz na serwerze pvp-enfo, jakim jest dolera, kazdy ruszy twoja "kupe" ;P. |
No ale w kupie zawsze bezpieczniej :P
Ty tą gildie juz masz,czy zamierzasz zalożyc? |
Oczywiscie ;P. Przez przypadek ktos pusci ue i po kupie ;D.
Jasne, ze mam. Najwieksza (chyba) na dolerze. 13:50 You see yourself. You are an elder druid. You are Divinity of the Dark Archangels (Thaliten). Edit, chyba jednak 3 ;P. Notabene radzilabym zmienic comment na tibia.com |
a z jakim poziomem przyjmujesz ??:baby:
|
Cytuj:
|
Elo to daj mi inva moj nick "Trista Frozen" narazie mam kompa w naprawie ale zaczynam tam grac, bede tam gla za tydzien max XDbo juz musza oddac kompa XdXd
|
Cytuj:
|
elo chyba też zaczne tam grać ale sie boje troche pvpenfo bo bende na takim servie gral pierwszy raz
|
witaj ja zaczynam grac na dolerce aktualnie mam 4 lvl teoretycznie 8 wiec jakas pomoc czy cos ?:P
|
Teoretycznie móglbym zacząc grac a jaka ma byc nazwa "famili" jak cos to pisz na gg 246048
|
Cytuj:
|
nie odswiazem starego tematu jakby co xdd
Ja moglbym dolaczyc z kolega (ja 12 sorc , on 13 drut) Powod ? w kupie razniej i mamy malo kaski... |
Ja też robię sobię tam chara, znudziła mi się już normalna tibia, pvp..
Spróbóje się tam. A pvp mam dobre :) fragi na 12-14 druidzie Dec 26 2008, 17:47:41 CET Killed Chacau supremo at Level 29 unjustified Dec 19 2008, 16:50:41 CET Killed Smolder Griffin at Level 17 unjustified Dec 18 2008, 19:28:14 CET Killed Mate Devastator at Level 22 unjustified Dec 19 2008, 16:45:12 CET Killed Bola Nove Dark at Level 17 unjustified I wyżej wymienione ofiary nie botowały/afkowały padły w otwartej bitwie ze mna ;d :evul: Mój nick to lord voldemop jak coś |
Odświeżam ja już mam prawie 8 lvl ktoś tu jescze jest w tej "rodzince" ?
|
Owszem ja tak sie zlozylo ze z 3 kumplami tu gramy pzdr. jbc pisz do Minek Drake
|
Daj Mi Inva ;D Mam z 15 xD...
Hain Rofi .... Mój nick czekam na inva |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |