Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   depoty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1632)

ZIZEPKI 12-11-2003 17:52

depoty

te depoty działają tak ze sie do nich wkłada rzeczy a inni gracze nie mogą ich zabrac tak?

a czy sie ma 1 swoją skrzynke w danej grze czy sie ma kilak w kazdym depotowym miescie

kotomaniak 12-11-2003 18:47

Jak włożysz coś do depo to żadna inna postać prócz tej która to włożyła nie może tegą wziąść. depo maż w każdym mieście inne. Możesz mieć np. inne rzeczy w carlin a inne w AB. Do twojej skrzynki w depo w jednym mieście mieści się 1000 itemów. Jak ci miejsca brak trzymaj w innym mieście. Depo to akże protected zone. Gracze nie mogą się tam atakować i zabijać. To chyba wszystko.

Gumen 12-11-2003 19:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Do twojej skrzynki w depo w jednym mieście mieści się 1000 itemów. Jak ci miejsca brak trzymaj w innym mieście.

heh chyba musisz miec z100lvl i depo zapchane smieciami zeby zabraklo miejesca :P

Dzoshu 15-11-2003 06:40

Ja jeszcze chce sie upewnic bo mnie gryzie ...
1. Jak otwiera sie skrzynke to w niej jest dopiero podskrzynka z napisem Depot - tam pakuje wszystko i jest ok ... a co jakbym wlozyl na tym wyzszym poziomie skrzynki ?

2. Mam rozumiec ze 100 gp w 1 miejscu w depocie liczy sie jako 1 przedmiot tak ? :baby:

kasza86 15-11-2003 09:29

. . .

tak ale mozesz zamienic 100 gp na 1 platinium coin

Dzoshu 15-11-2003 22:42

To wiem jak bede mial wieksza kase to bede zamienial jak narazie wszystko przepuszczam od razu ;)

kotomaniak 16-11-2003 11:08

Jak otwierasz skrzynkę i tam jest ten kuferek to można itemy kłaść na poziomie tego kuferka i nic się nie stanie.

Gremlin 16-11-2003 21:48

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gumen
heh chyba musisz miec z100lvl i depo zapchane smieciami zeby zabraklo miejesca :P
Wystarczy ze masz ok 20-30 lvl druida/sorcerera i sie przygotowujesz na wiekszy hunt, 20-30BP HMM bardzo powaznie zapycha depot (ja mam taki system ze trzymam czesc gratow po innych postaciach i wrazie potrzeby przysylam parcelem), jak se kupie PAC to bede mial domek i nie bede potrzebowal tego robic, ale puki co da sie zyc.

manti 20-07-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin (Post 16794)
Wystarczy ze masz ok 20-30 lvl druida/sorcerera i sie przygotowujesz na wiekszy hunt, 20-30BP HMM bardzo powaznie zapycha depot (ja mam taki system ze trzymam czesc gratow po innych postaciach i wrazie potrzeby przysylam parcelem), jak se kupie PAC to bede mial domek i nie bede potrzebowal tego robic, ale puki co da sie zyc.

Z tego co wiem to gdy się straci pacc , wszystkie rzeczy z domku przechodzą do depo, a co jeśli mamy w domku np. 4000 rzeczy???

qq2 20-07-2007 21:48

Brawo dla ciebie!
Gratulacje odkopania tematu sprzed 4 lat!!!!
APLAUZ!
@__DARK_SVEN__
A czy ty wiesz co znaczy słowo "archeolog" ? -.-

Dark Sven 20-07-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qq2 (Post 1560339)
Brawo dla ciebie!
Gratulacje odkopania tematu sprzed 4 lat!!!!
APLAUZ!

Po co ma zakładać nowy temat gópcze? Temat jak najbardziej aktualny.
Chciałeś zabłysnąc.
Cytuj:

Z tego co wiem to gdy się straci pacc , wszystkie rzeczy z domku przechodzą do depo, a co jeśli mamy w domku np. 4000 rzeczy???
4 tysiace rzeczy masz w depo. Tyle z tego, że nie można nic dołożyć, ale można wyjmować. Tak samo jak z system parceli. Możesz przysłać pare tysięcy itemów do depo, i one tam będą ale nie będzie można dokładać. Bodajze wypada ale co do tego nie jestem pewien
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qq2 (Post 1560339)
@__DARK_SVEN__
A czy ty wiesz co znaczy słowo "archeolog" ? -.-

Wiem... Soł? Nie zmienia to faktu, że temat jest aktualny.

Ferum 21-07-2007 00:40

Masz jedną skrzynkę, ale gdy otworzysz inną znajdziesz tam te same przedmioty. W jednym mieście możesz mieć 1000 przedmiotów. Inni gracze nie mogą Ci ich zabrać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.