![]() |
Szczerze to ta Twoja historia mi sie nie podoba :P Moglbys dac skreeny z jakis walk albo cuś a tu same awansy ;/
|
Gratz adv...
Spox, mi sie podoba, facet zamieszcza swoja historie a ty jeszcze krytykujesz, jak dla mnie fajne, nie wszystkie ss'ki musza byc z walki...
Pozdrówki |
LoL nie bylo tam slow krytyki... tak samo moge poweidziec ja ze nie wszystkie ssy musza byc z jakimis awansami... kazdy lubi co innego mi sie takei skreeny nie podobaja no chyab ze awans jest dosc duzy :]
|
Dla mnie fajne
Ja chyba najbardziej lubie takie screny . Fajnie śię patrzy jak napoczatku expisz na dwarvach i biegasz ze spearami ,scale armorem,brass legami ,a później w plate secie crown helmet i kusza w łapie i po orc fortess sobie chodzisz :) Gratz adv wszystkich :D
|
super screeny !
wiecej takich ... a tak dla urozmaicenia mozesz dawac zdjecia jakichs hitow czy tez ssy z huntow :P |
mi sie podobaja, co wy chcecie, tylko sie chccialem spytac w ile dni te wszyskie lvle :confused: :)
|
Dokladnie od 27 od 8 zaczołem :)
Ale chory byłem to łatwo się expilo xD skile 65/49 wiem że słabe ale staram się :] |
Gratki! Sam juz kolekcjonuje moje SS'y...
|
Spoko ss i gratz lv i mlv :)
|
Gratz Adwencow :D
|
thx
thx za wszystkie adv ale na postac nalozylem status retired moze do niej wroce dzieki cipsoftom za kicka i za pieknego deda -.^
|
"rozmowa z Jackiew" ;)
No spoko ss'ki GratZz. lvl'a i mlvl'a |
Słuchaj może nie jestem znawcom ale się wypowiem :P
od 7 do 9 levelu było fajnie ale potem to już KOMPLETNE bagno bo nie uchwyciłeś jak walczysz.Uchwyciłeś niestety TYLKO advenced level i advenced magic level. |
I w dodatku zalapalem hacka -.-
|
No Ladnie :D
Gz Advancow :D Jaki juz masz lvl i mlvl ? |
teraz 24lvl 9mlev i 62/45 wtf !!!!!! :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |