![]() |
Furora, 27 stycznia >masslog<
Furora, dzisiejszy masslog :)
http://rapidshare.com/files/87096337...yrtum.rec.html http://upload2.net/page/download/MMe...yrtum.rec.html EDIT W końcu sie doczekałem na m@ila od tibicams proszę bardzo: |
Szkoda taifa. Mógł jebnąć SDka w tego nooba, potem się mfować, albo nie zauważył że utamki niema. Też chujowo że nikt go siorać niemógł. Wogóle po co Się pchał?
|
Naprawdę nie rozumiem tego człowieka. Czy tak trudno puścić jest przed siebie mw? czy nie warto pomyśleć 2x zanim się gdzieś stanie?
Nawet po trapie, zamiast s*ać w portki i czekać na koniec many, nie lepiej ją uzupełniać i albo przesunąć, albo zabić nooba który blokuje przejscie? Coraz bardziej mi go żal. 20:30 Kolek el'Baq [131]: MOWILEM DABILE szkoda, że nie posłuchali... |
hahaha. moim zdaniem taifun dzis pokazal jego pvp i jego umiejetnosc grania.... -.- ;]
|
rapid - limit
ten drugi host - nie działa, Daj na coś innego błagam :) |
Moze mi ktos w skrocie napisac co sie dzieje teraz na Furorze? ;> bo z tego co pamietam to Inshon bylo w sojuszu z Duskami w war przeciw Vision... ?
|
@up
Oj to jest naprawde zamieszane... Jedni dochadza do drugich i tak na zmiane;o |
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36731 Cytuj:
|
Cytuj:
Moim też... Można powiedzieć ze sam sie zabił :D |
Kerston dobra robote od*******a trzeba to Jemu przyznac.
|
Gratulacje ;)
ładnie obmyślane miejsca 19:12 Astaro [107]: to jest target nr 1 doom harvestor |
pff wg mnie został spingowany. Nie użył ani jednego mfa czy jak to sie teraz zwie stał i padł. Chyba ze coś przeoczyłem :P
|
The Best Texty :p
21:09 Arherox [163]: odejdz 21:09 Arherox [163]: musze odpalic 21:09 Arherox [163]: bola 21:09 Arherox [163]: bota 21:09 Arherox [163]: qrwa 21:13 Etteron [96]: masz katrila new ip?? 21:13 Etteron [96]: masz katrila new ip?? 21:13 Dart Amil [101]: noone got 21:13 Etteron [96]: oki Cytuj:
|
Duski w sojuszu z Vision? o lol xD przeciez to sa wrodzy odkad pamietam :P
|
Nie no nie moge, jak sie patrze jak Orzech(lub ktoś inny) psuje chara to żal dupe ściska.. naprawde... i nie piszcie że był pingowany bo naprawde żal to czytać co każdą śmierć większego lvla...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
MISTSZÓ, ÓCZ MNJE! Miałem na myśli to, że strona mi sie nie ładuje .. czyt. Nie można wyświetlić strony. Geniuszu! thx za rehosta ale podbiłeś mi ciśnienie....................... |
Mówicie żeby zabił nooba, ale jakby go zabił mógłby dostać RS (tak przypuszczam) i wtedy wszystko jasne.
Nie wszyscy są PRO. Fajna melina xD |
Wiec tak..... gram na furorze i wiem ze to nie Orzech padl lecz niejaki Dinox ;o to takie sprostowanie
|
@ Retrio zal mi Ciebie doslownie, widac takie dziecko tibi jestes i nic poza nią nie widzisz. Pewnie jak bym sprawdzil twoj czas online to dzinnie by bylo jakies 10h. No ale coz. Wogole nie interesuje sie tym co dzieje sie na innych swiatach wiec nie mow mi ze taif~ to moj idol. Poprostu lubie ogladac filmy z tej gry. Obejrzalem film drugi raz i zobaczlyem ze jednak sie manasowal tak wiec tylko i wylacznie byla to jego wina. Sry za to ze wypowiedzialem sie na temat filmu co przyczynilo sie do debilnych komentarzy pewnych osob ktore jak widac sa tu tylko zeby obrazac inne osoby.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |