![]() |
Jak expią h lvle, czyli botting dlair by 175ek...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehe ale podnieceni byli chlopaki, jakby ufo zobaczyli
|
hey!!
co zrobić jak mi error wyskakuje??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A propo Ufo...Mozecie mi niewierzyc albo wierzyc,na wlasne oczy dzisiaj widzialem obiekt na niebie ktory sie krecil i migał czerwonymi swiatłami.zawsze z kumpla sie smialem ze wierzy w ufo,a teraz po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku ze ufo jest i to co pokazywali w tv to nie sciema |
Kris
Cytuj:
@DuRi_Zmc Tez widziałem takie cos jak mialem 7 lat. [to było dawno (informacja dla tych, którzy zaraz sie przyczepia z roznymi tekstami obrażającymi moją godność)] Wracajac do tłumaczenia to widzialem, a na dzien dzisiejszy już wiem, ze samoloty maja w nocy czerwone światła zeby wrazie czego je zauważyć (cos takiego jak wysokie budowle) Jak to nie bylo w nocy to w zime, a w zime to pewnie tak jak samochody to i samoloty musza miec cały czas takie światła wlaczone. P.S. Juz sie nie musisz bać (to taki zart:p) |
też widziałem ufo ;] nawet parę razy na tym forum ;o
|
Cytuj:
Też kiedyś widziałem UFO z balkonu, jak miałem z 10 lat. W następnym dniu dowiedziałem się, że to helikopterem kogoś do szpitala przenosili ;). Do dziś się z tego śmieje. |
Cytuj:
@film E tam, nic nadzwyczajnego :P |
Jaki piękny offtop o UFO-jeszcze troche i książkę ze zwierzeniami napiszemy xd
@topic W sumie nic specjalnego poxd |
Jak ma na imię Paweł?
a) Xeremon. b) Paweł. c) Nie wiem. BLONDE GIRL WITH HUGE TITS IS GANGBANGED BY HORDE OF BLACK NIGGERS WITH MONSTER DICK!!! - WWW.MDWNAWOJNIE.JOŁJOŁ.PL @temat Czego to panowie od BlackD nie wymyślą :) |
Cytuj:
Zanim cokolwkiek zażyjesz: Przed zażyciem przeczytaj ulotkę ,albo skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą. |
Cytuj:
|
A ja tam minimu 2 razy dziennie widze na tym forum Ufo (czyli dzieci, które dają codziennie linki do KEYLOGERÓW)
Co do botera, poco sie męczyć NG pod 8.1 Cię wyręczy:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |