Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Problem z Quest - Paradox Tower (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163310)

krolu3 28-01-2008 04:55

Problem z Quest - Paradox Tower

Witam, mam duzy problem wybralem sie na ten quest,m qykonalem juz polowe a dalej nie moge sie ruszyc. Ide wedlug tego poradnika http://tibia.pl/quest_pokaz/Paradox_Tower .
Są pokazane obrazki na tej stronie po kolei, lecz nad tym napisem "Używamy parceli lub czaru aby przedostać się na gorę budynku i idziemy dalej:" jest albo jakis zgubiony albo nie wiem co:(. Schodze na doł a mi sie pokazuje inna mapa niz na tym obrazku.
Jezeli ktos wykonal tego questa to niech mi powie gdzie mam isc dalej, aktualnie znajduje sie na mapie 2 nad tym napisem.
Z gory thx

Rybzor 28-01-2008 07:16

No tak, zmienią lekko mapę w którymś z update i przeciętny tibijczyk już nie może kierować się wg spoila. Użyj mózgu.

Kubusssek 28-01-2008 08:22

Na ostatnim poziomie "Exani hur up"

krolu3 28-01-2008 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1867322)
No tak, zmienią lekko mapę w którymś z update i przeciętny tibijczyk już nie może kierować się wg spoila. Użyj mózgu.

Nie wymadrzaj sie tak bo sam bys napewno nie doszedl do tego miejsca co ja. A co do mnie to wole sie zapytac na forum bo szukałem i nic nie ma, tam dalej to są same elder beholdery i demon skeletony.

nUUBBa 28-01-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1867322)

Trochę drastycznie Ryba to przekazał, ale popieram jego opinię w100%. Taka jest prawda, sam się już spotkałem z niewiedzą ludzi 80+ jak dojśc w miejsca, o których wiedzieli przed up'dem.

PS: Hitem był 99 EK, który się mnie zapytał czy nie wiem gdzie jest pojedyńczy spawn Demona, bo chciałby sobie solnąc. Pytam się go więc czy wie gdzie jest Hero oczywiście nie wiedział. No to zdesperowany pytam czy wie gdzie jest Hero Cave, odpowiedział oczywiście, że nie xD haushuahsua

Pozdro dla takich :)*** <mhua>

Pomocny Murzyn 28-01-2008 13:03

Gdzie tam jest zmieniona mapa??
Chodzi ci o hellgate, bo tam 1 screena nie wkleili z droga przez beho, ale nie masz się czego martwić idź w lewo przy murze to trafisz. Teraz to ci gracze muszą mieć wiadome każdą jaskinię, pomyśl że o to właśnie w tibii chodzi, że nie wiesz co się kryje za rogiem :)

Vanhelsen 28-01-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny Murzyn (Post 1867549)
Gdzie tam jest zmieniona mapa??

Parę updejtów temu usunięto jedną półkę zastępując ją jamą z wyvernami przez co parcelami nie da się dostać poziom wyżej, działa tylko levitka...
@krolu3: ja tu muszę poprzeć Rybę, wykonałeś deserta? całego czy poszedłeś na łatwiznę idąc tylko do last roomu?... nie musisz odpowiadać... :baby: (for rybzor)

Flemessssss 28-01-2008 17:11

Jeszcze raz ze spokojem przeczytaj i zacznij robic.

Matis'Sorc 28-01-2008 17:28

Bo tam brakuje 1 mapy (poziomu)!!! musisz isc na południe od budynków i trafisz do wąstkiego tunelu i wtedy dopiero zejdziesz na poziom ( z magma) Miałem ten sam problem jak robilem paradox

Martka 25-02-2008 18:57

Proszę o usunięcie...

Matis'Sorc 26-02-2008 17:31

IDz wzdłuż muru i bedzie wąski tunel idz nim i bedzie dobrze juz.Tez tak mialem bo brakuje tam mapy

krolu3 05-04-2008 19:06

Witam, to znowu ja jak widac.
Wybralem sie teraz 2 harem na tego questa ale nie mam wystarczajaco parceli ani leviate;/

Jestem juz tam jak jest ten domek i zeby wejsc na niego to trzeba uzyc 6 parceli. Ja mam tylko 3. Utknąłem tam;(
próbowałem jednak wejsc tam od 2 strony innym harem i przyniesc se parcele ale nie idzie bo tam pod waspami koło AB'dendriel jest taka dzwignia do otwierania mostu. MOst jest zamkniety i nie da sie przejsc.

Zna wiec ktos moze jakas inna droge? czy musze pasc;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57.