![]() |
Plik odpowiedzialny za mapę [help]
Witam. Są ferie i jak wiadomo niektórzy wyjeżdżają z domu na różnego rodzaju obozy itd. Ja właśnie na taki wyjazd się wybrałem. Mam już Tibię ale jest problem....nie mam mapy :O żaden teren nie jest odkryty. Czy jest możliwe żeby mapa, którą odkryłem w domu na własnym PC przenieść na obecnie używany komputer? Prosiłbym o podanie nazwy pliku lub czegoś podobnego ;/
|
Mapy są w folderze
C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap żebyś miał na 2 kompie musisz skopiować caly ten folder i wrzucić na 2 kompa do tej samej lokalizacji |
A czy dostępne są pliki z odkrytą całą mapa? Czy to jest legalne? Bo ja jakoś nie mogę znaleźć tego pliku u siebie na kompie ;/ nie ma takiej lokalizacji umnie ( wersja 8.1 Tibii, Windows XP professional SP1 )
|
Co ma to gdzie sa zamieszczone mapy do tego ze napisales ze masz sp1 i profesional lol widac ze 12 latki goruja na tym forum niestety.
|
Najpierw trzeba zdobyć pliki z reszta mapy.. To nie są Kozacy, że wpisujesz kody i masz całą mapę widoczna..
|
Cytuj:
Nie moglam sie powstrzymac... Przy instalacji tibi ten folder chyba sie nie tworzy, pojawia sie razem z pierwszymi mapami. Musisz wziac mapy z tej lokalizacji ze starego kompa, a nastepnie przeniesc je. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |