![]() |
SPEAR czy KUSZA?
jestem palem i mam dylemat;(;(;(
moje skile : dist-53 :( KUSZA czy SPEAR ?? |
Lepiej skiluj a nie juz o expie mysl ...
|
A co cie obchodzi jak on gra? Może albo expic albo skillicjak mu sie podoba.
Kusza: jak masz kase na bolty i capa (lvl?) Spear: jak masz malo kasy |
hmm...
ale czy boltami będę walił wyższe hity ?? :baby:
|
Podaj ktory masz lvl o.o I na czym expisz ;)
|
Odpowiem na pytanie.
Teraz powstaly nowe gatunki spearow, wiec kusza jest teraz nie oplacalna. |
Ostatnio weszły nowe rodzaje Spear'ów więc używałbym na twoim miejscu tych właśnie broni, bo moim zdaniem kusza to większe waste aczkolwiek na Soldierach się może trochę zwrócić.
Pozdrawiam, Redrio. |
Cytuj:
|
DZIĘKI WSZYSTKIM! biorę sie za skilowanie 8o
|
Jeżeli masz 25 lvl, lataj z royal spearami.. Niszczą się dużo rzadziej niz zwykłe, zadają widocznie większy dmg, problem tylko z ich wagą (30 oz sztuka, poprawić jeśli źle)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bolty zostaw na expa |
Uzywaj Spearow taka jest moja rada.
Bolty to tylko waste :p [Takie jest moje zdanie przynajmniej] Ja tam wole skillowac Im :evul: Skiller ;] |
spears lepsze bo pozwala nosić tarcze :p
|
@up druidek123
potwierdzam a po drugie jak sie ma spear to przy expieniu skile szybciej lecą no i co do waste.. spear tańsze są i się tak szybko nie kończą jak bolty (: a po trzecie lepiej wbić 60+ dist jak komuś nie chce się skilać i dopiero expić to moje zdanie (: pzdr Rysiu B) |
Cytuj:
|
Spirki gora!!!!!!!
speary gora!!!!!!!!! oczewiscie ze spirki to o wiele lepsza bron zwlaszcza ze sa rozne a kusza nie radze nawet jakbys mial PACC-a i kupiony czar na tworzenie
|
Ja też jestem palkiem i szczerze mówiąc to mam mnóstwo łuków itp. ... w dp :P Nie walę bo szybko amunicja się kończy.
Wal ze spearów. Są tanie i szybko nabija się df (przynajmniej w moim przypadku xDD). I jest przecież kilka rodzajów spearów jak wbijesz 25 lev wal z royalow ^^ Speary to jest to xD |
Łuk!
Teraz wprowadzili tyle nowych strzal ze luk jest duzo bardziej oplacalny niz kusza (jesli tylko bedzie sie dalo kupic/zdobyc wiecej tych strzal zywiolow) Ja uzywam broni rzucanej (aktualnie throwing stary) a czasem luku ale to tylko jesli ide z blokerem na dragi czy cos podbnego. Bron rzucana jest najlepsza i pozwala na duze hity dajac mozlwos noszenia tarczy. Throwing stary :cup: Czyli wychodzi na to że speary sa lepsze:) |
Speary
Radze ci najpierw wbic skille 60 a potem speary wiem bo jestem w podobnej sytuacji roznica w hitach w moby jest mala a przeciez spear jest 1h szybko dist idzie podczas walenia spearami a jak wpadniesz w miejsce gdzie jest duzo mobow to spear sie przyda z dobra tarcza. POZDRO ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |